Олег КУЗНЕЦОВ: «Роботу ДЮФШ «Динамо» видно, й це викликає повагу»

Олег КУЗНЕЦОВ: «Роботу ДЮФШ «Динамо» видно, й це викликає повагу»

- Безумовно, приємно, коли динамівці показують стовідсотковий результат, і виграють усі фінали ДЮФЛ, а юнацька та молодіжна команди стають чемпіонами України - такого не було вже дуже давно. Це свідчить про те, що школа працює, результат очевидний, і це не може не радувати. Можу висловити лише свою повагу.

- З кожним роком все більше вікових груп клубу здобувають перемоги у фіналах, тобто, можна говорити про стабільний прогрес?

- Звісно, й він очевидний. Причому, я дивився матчі, й можу сказати, що ці перемоги досягалися доволі впевнено. Зокрема, в Запоріжжі відвідував усі поєдинки хлопців 2001 року народження, який я треную. Також дивився трансляції інших вікових категорій із Ужгорода, Поляни та Сваляви. Цікавився не дуже детально, але, у всякому разі, про результати знаю. Не можна сказати, що динамівці були на цілу голову вище за суперників, але однозначно виглядали значно краще. Те ж саме стосується й результатів інших вікових груп. У правильному напрямку працює «Динамо».

- Стосовно хлопців із вашої збірної отримали нову інформацію або поживу для роздумів?

- За великим рахунком, кістяк у нас уже сформовано, й у ньому дуже багато динамівців. Намагаємося на кожен збір запрошувати одного-двох нових футболістів. У середині серпня ми будемо брати участь у Кубку ім. Баннікова, й тих хлопців, які непогано виглядали в Запоріжжі, обов'язково викличемо. Також сподобався хлопець із «Металурга».

- Зараз триває протистояння не лише «Динамо» та «Шахтаря», а й інші команди підтягуються?

- Так, і минулого року у «Динамо» були напружені матчі з львівським УФК, і в цьому вони виглядали непогано. Намагаємося викликати до збірної всіх, хто проявляє себе. Якщо раніше у нас у команді було 10 динамівців, п'ятеро «гірників», то на інший збір уже викликали п'ять чи шість людей зі Львова. Тепер запросимо хлопців із Запоріжжя, із «Карпат», «Дніпра». Словом, хочемо охопити якомога більше футболістів. Звичайно, тренерам приємно, коли запрошують їхніх вихованців, намагаємося заохотити й наставників також. Вони мають знати, що якщо з'явиться якийсь перспективний футболіст, ми його помітимо та подивимося.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер