Олег ГУСЄВ – найкращий гравець «Динамо» у вересні!

Олег ГУСЄВ – найкращий гравець «Динамо» у вересні!

У першому місяці осені «біло-сині» провели шість матчів: чотири в Прем'єр-лізі («Дніпро» 1:1, «Металіст» 0:3, «Карпати» 1:0, «Ворскла» 2:2), одну в національному кубку («Металург» Донецьк 3:2) та одну в Лізі Європи («Генк» 0:1).

Загальний показник результатів цих ігор залишає бажати кращого: 2 перемоги, 2 нічиї та 2 поразки, різниця м'ячів 7-9.

У цих матчах Олег Блохін задіяв 18 виконавців. У всіх шести поєдинках узяли участь п'ятеро – голкіпер Максим Коваль, захисник Євген Хачеріді, а також півзахисники Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко та Джермейн Ленс.

Найкращим гравцем місяця за підсумками оцінок уболівальників, які вони можуть залишити в матч-центрі офіційного сайту після кожного матчу, став Олег ГУСЄВ. Його загальний бал – 38,6 .

У вересні Гусєв провів на полі 386 хвилин (п'ять матчів у стартовому складі та один вихід на заміну) та забив один гол, із пенальті у ворота донецького «Металурга».

Олег отримав гарні оцінки за обидва матчі, які стали переможними для «біло-синіх» у вересні. У грі з «Карпатами» його рейтинг виявився найвищим серед усіх учасників матчу (7,7). А свою найкращу оцінку цього місяця (8) Олег отримав за гру Кубка України проти донецького «Металурга».

Найгіршою, виходячи з оцінок, для Гусєва, як і для більшості інших динамівців, стала гра в Харкові проти «Металіста». Довіру та повагу вболівальників віце-капітан «Динамо» заслужив і своїм ставленням до роботи – навіть після матчу, який було програно «Генку», він вирушив не до роздягальні, а поспілкуватися з найактивнішими фанатами «біло-синіх».

Лише на одну десяту поступився Гусєву Євген ХАЧЕРІДІ. Його загальний рейтинг – 38,5.

У матчах вересня Євген провів на полі 503 хвилини (всі шість матчів у стартовому складі) та відзначився двома попередженнями.

В жодному з матчів вересня оцінка Хачеріді не була найкращою серед партнерів, але за рахунок стабільності йому вдалося набрати високий загальний бал. Схоже, що Євген добре порозумівся із новим партнером по центру захисту, Александаром Драговичем. Однак зв'язка Хачеріді з Відою аж ніяк не виглядала настільки ж монолітною. У підсумку, найімовірніше, саме показник у дев'ять м'ячів, пропущених «біло-синіми» в шести іграх, не дозволив центральному захиснику стати найкращим за підсумками місяця.

На третьому місці вболівальницького рейтингу у вересні із загальним показником 38,2 бали розташувався Джермейн ЛЕНС. Нагадаємо, за підсумками серпня саме його визнали найкращим гравцем команди.

За минулий місяць Ленс награв 409 хвилин ігрового часу (чотири матчі в стартовому складі та два виходи на заміну).

Додамо, що п'ятеро динамівців у жодній грі вересня не отримували рейтинг нижчий за 5. Усі вони українці – Олег Гусєв, Євген Хачеріді, Євген Макаренко, Сергій Сидорчук та Роман Безус.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер