Олег Гусєв – найкращий гравець «Динамо» у вересні!

Олег Гусєв – найкращий гравець «Динамо» у вересні!

Із гравців «Динамо», які виходили на поле в цих матчах, найкраще за вашими оцінками, виставленими на нашому офіційному сайті, проявив себе Олег Гусєв, який набрав у підсумку 30,1 очок.

Олег, як завжди, не жалів себе в жодному з проведенних поєдинків (в одному з них, у чемпіонаті з «Шахтарем», він вивів команду на поле з капітанською пов'язкою) і за це отримав заслужене визнання від шанувальників клубу, які обрали його гравцем «Динамо» у вересні 2012 року.

Друге місце з 26,7 балами посів центральний захисник Євген Хачеріді.

Євгену, як і всій команді, найкраще вдалися домашні поєдинки в чемпіонаті України проти «Карпат» (3:1) та «Зорі» (1:0), але боротися за перше місце в рейтингу вболівальників клубу йому завадили посередні виступи в матчах проти «Шахтаря» (1:3, 1:4) та «Парі Сен-Жермен»(1:4).

Третім несподівано став новачок «біло-синіх» Раффаель, який отримав у сумі 24,2 очка.

Креативний бразилець поступово налагоджує взаєморозуміння на полі з партнерами по команді, що не залишилося без уваги наших уболівальників. Призове місце мислячому на полі нападнику приніс переможний гол у ворота луганської «Зорі» (на фото), який став для нього першим у складі «Динамо».

Сподіваємося, що в жовтні всі лауреати вересня проявлять себе, як і вся команда, з найкращого боку та порадують шанувальників клубу яскравими перемогами та красивою грою!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер