Олег ГУСЄВ – найкращий футболіст «Динамо» (Київ) 2013-го року!

Олег ГУСЄВ – найкращий футболіст «Динамо» (Київ) 2013-го року!

Наприклад, 13 січня в Цюриху пройде урочиста церемонія вручення призу найкращому футболісту року, «Золотого м'яча».

Офіційний сайт «Динамо» Київ також підбиває підсумки року, звичайно, пов'язані виключно з нашою командою. Зараз прийшов час назвати найкращого гравця «біло-синіх» за минулий рік, якого було визначено за допомогою вболівальників.

Протягом усього 2013 року користувачі офіційного сайту «Динамо» після кожного матчу ставили оцінки футболістам, які брали участь у грі.

Щомісяця ці оцінки підсумовувалися, й таким чином ми виявляли найкращих гравців за підсумками певного місяця. Пропонуємо вам ще раз згадати всіх наших лауреатів.

Найкращий гравець березня – Андрій Ярмоленко

Найкращий гравець квітня – Максим Коваль

Найкращий гравець травня – Андрій Ярмоленко

Найкращий гравець липня – Дьємерсі Мбокані

Найкращий гравець серпня – Джермейн Ленс

Найкращий гравець вересня – Олег Гусєв

Найкращий гравець жовтня – Олег Гусєв

Найкращий гравець листопада – Олег Гусєв

Найкращий гравець грудня – Олег Гусєв

Нагадаємо, враховувалися лише оцінки, які були отримані гравцями в офіційних матчах команди.

Кількома днями раніше була представлена ​​символічна «команда мрії», топ-складу «Динамо» першої половини сезону 2013/2014, заснованого виключно на оцінках уболівальників.

Тепер ми захоплюємо набагато більший відрізок часу – весь календарний 2013-й рік та називаємо трійку гравців «Динамо» (Київ), які набрали в сумі найбільшу суму балів.

3-тє місце: Євген ХАЧЕРІДІ (загальна оцінка – 216,7)

У 2013-му році Євген жодного разу не ставав найкращим гравцем місяця, зате кілька разів входив до трійки найкращих. Хачеріді є одним із найстабільніших футболістів команди, демонструючи протягом усього року гру високого рівня.

2-е місце: Андрій ЯРМОЛЕНКО (263,6)

Андрій вразив усіх навесні, змусивши подивитися на себе по-іншому. Вболівальники визнавали його найкращим у березні та травні. Завдяки стрімкому прогресу за цей рік Ярмоленко перетворився на одного з лідерів не лише команди, а й національної збірної України.

1-е місце: Олег ГУСЄВ (275,6)

На вершині загального рейтингу розташувався віце-капітан «Динамо» Олег Гусєв. Справжній універсал, боєць та лідер, Олег закохав у себе вболівальників своєю відданістю клубу, а також професійним ставленням до гри, відповідальним підходом до кожного матчу. Саме такі риси притаманні значущим футболістам, яким Гусєв, безумовно, і є.

Додамо, що до десятки найкращих за підсумками 2013-го року також увійшли Мігель, Лукман Аруна, Максим Коваль, Роман Безус, Джермейн Ленс, Данило Сильва та Браун Ідейє.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького, В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер