Олег Блохін у матчі з «Оцелулом» зробить ставку на молодь

Олег Блохін у матчі з «Оцелулом» зробить ставку на молодь

У майбутній зустрічі хороший шанс показати себе головному тренеру «біло-синіх» надасться молодим і перспективним гравцям клубу, які проходять другий іспанський збір в Марбельї.

Склад «Динамо» у грі з чемпіоном Румунії 2011 року буде омолоджений у зв'язку з від'їздом дуже великої групи гравців до своїх національних збірних.

Так на підготовку до першого матчу під керівництвом нового наставника «жовто-синіх» і зірки київського «Динамо» 70-х років минулого сторіччя Михайла Фоменка відправилися захисники Євген Хачеріді та його тезка Селін, а також півзахисники Олег Гусєв, Денис Гармаш (на фото) та Андрій Ярмоленко.

О 9:30 ранку хлопці зібралися в холі готелю, де на них уже чекав асистент головного тренера збірної Володимир Онищенко, для посадки в автобус, який доставить динамівців до табору національної команди.

Побажати удачі своїм підопічним вийшов на ганок готелю головний тренер «Динамо» Олег Блохін. Маючи хороший настрій, Олег Володимирович не забув пожартувати, побачивши гравця в гольф, який виходив із готелю. «Ось не розумію цей вид спорту. Інша справа - американський футбол! Із задоволенням дивлюся по телевізору. Швидкості, боротьба - це мені до вподоби», - зазначив наставник «Динамо».

Ще один динамівець і дебютант Андрій Богданов, який мав незначні проблеми в передній поверхні стегна, приєднається до своїх одноклубникам пізніше, зігравши сьогодні ввечері у вищезгаданому матчі з румунським клубом.

Ще два гравці «Динамо» знаходяться в таборі збірної Хорватії, яка в Лондоні на арені «Крейвен Котедж» зустрінеться в середу з Південною Кореєю. У той же день португалець Мігель Велозу в Гімараєші може вийти на поле в матчі проти Еквадору, а швейцарець Адмір Мехмеді, якого знову викликано до своєї національної команди, знаходиться у списку гравців, які готуються до товариського матчу в Піреї з грецькою збірною. І нарешті, Браун Ідейє.

Наш найрезультативніший форвард є єдиним представником «Динамо», який проведе 6 лютого офіційну зустріч. Його збірна Нігерії в півфіналі Кубка Африканських Націй зіграє з Малі.

Повернімося, однак, до суто динамівських справ. Головний тренер Олег Блохін, поспілкувавшись із молодими гравцями, сказав, що вони отримають свій шанс у грі з «Оцелулом». До початку зустрічі в розкладі «біло-синіх» ранкова пробіжка набережною та установка на гру.

Матч відбудеться сьогодні о 17.00 за київським часом на стадіоні в містечку Сан Педро де Алькантара, що знаходиться в 10 кілометрах від Марбельї.

Як завжди за півгодини до початку зустрічі до ваших послуг на офіційному сайті «Динамо» (Київ) стартові протоколи команд. Після цього слідкуйте за матчем у режимі он-лайн, а після закінчення зустрічі на вас чекає великий фоторепортаж.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер