Олег БЛОХІН: «Сергію, в наступній грі ставимо тебе в напад!»

Олег БЛОХІН: «Сергію, в наступній грі ставимо тебе в напад!»

Молодь поїхала до Києва

У четвер увечері з розташування своїх збірних повернулися легіонери, і сьогодні на ранковому тренуванні «біло-сині» вперше за останні чотири дні зібралися в повному складі. У зв'язку з цим було прийнято рішення відпустити шістьох молодих футболістів (Віталія Буяльського, Дмитра Коркішка, Антона Браткова, Олега Маїк, Олександра Цибульник та Владислава Калитвинцева), які з початку збору тренувалися разом зі старшими партнерами, до Києва. Вдома хлопці, які отримали заряд позитивних вражень від перебування в розташуванні «основи» та вдячність за виконану роботу від тренерського штабу, продовжать підготовку до сезону вже у складах молодіжної команди та «Динамо-2».

Відновлювальна програма

Що стосується тренувального заняття, то футболісти традиційно були поділені на дві групи. Хлопці, які відіграли більшу частину матчу з «Атлетико-Паранаенсе», займалися за відновлювальною програмою, решта же, включаючи збірників, добре попрацювали на футбольному полі.

Як заведено в останні дні тренувального збору, заняття завершилося двосторонкою на поле менших розмірів. Однією з головних дійових осіб став Сергій Сидорчук, Після чергового м'яча, що влетів у ворота, які захищав Денис Бойко, Олег Блохін вигукнув молодому півзахиснику: «Сергію, в наступній грі ставимо тебе в напад!».

Головною ж нагородою стала поїздка верхи на переможеному супернику, й, дивлячись на щасливі посмішки переможців, які сиділи на своїх товаришах, ставало відразу зрозуміло – гра була варта того!

Дещо про травмованих

Захисник Євген Хачеріді спостерігав з боку за тим, що відбувалося під час тренування. Йому на найближчі кілька днів рекомендовано утриматися від фізичних навантажень. Також в індивідуальному режимі займався бразильський захисник Данило Сильва, а голкіпер Олександр Шовковський працював у тренажерному залі.

Увечері в розкладі передбачено теоретичне заняття, де тренерський штаб ознайомить футболістів зі своїми напрацюваннями по майбутньому супернику в Лізі Європи УЄФА – французькому «Бордо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер