Олег БЛОХІН: «На полі був не колектив, а набір окремих гравців»

Олег БЛОХІН: «На полі був не колектив, а набір окремих гравців»

- Звичайно, за результат відповідає тренер. Є недопрацювання з боку тренерського складу, оскільки команда вийшла на поле та грала не на повну силу. З якої причини це сталося – будемо розбиратися. Деякі футболісти не зіграли у свою силу. З цим теж будемо розбиратися. Ми не використали свої моменти в першому таймі. «Дніпро» та «Металіст» випередили нас, але є ще 11 матчів. Потрібно грати й досягати результату. Можливо, у сьогоднішньому матчі був не той подразник, як, приміром, «Бордо». Повторилася історія матчів із жирондинцями. Один удар за матч по воротах «Динамо» – один гол.

- Прокоментуйте гру футболістів, які виходили на заміну?

- Зараз складно оцінювати їхні дії. Деякі футболісти «Динамо» не були схожі самі на себе. З якої причини – інше питання. Перед матчем я розмовляв практично з усіма, хто виходив на поле з перших хвилин. Вони були налаштовані на матч...

- Забивши один гол, здалося, що команда просто зупинилася...


- Коли команда програє 0:1, то в будь-якому випадку сподівається на атаку та можливість зрівняти рахунок. Якщо ж такій команді забити два чи три м'ячі, то вона зупиняється. Можливо, справа й у виконавській майстерності, якій, на жаль, футболістів уже не навчити. У матчах із «Бордо» була цілісність. А тут на полі був не колектив, а набір гравців. Можливо, наше недопрацювання. Будемо розбиратися.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер