Олег БЛОХІН: «Ми вирішили завдання виходу до групового турніру. Всі задоволені»

Олег БЛОХІН: «Ми вирішили завдання виходу до групового турніру. Всі задоволені»

- Чи хотілося би побачити перед матчем із «Дніпром» сильнішого суперника? Або ж «Актобе» підійде?

- Ми говоримо про матч із «Актобе». Невже у «Дніпра» сильніший суперник? Ми вирішили завдання виходу до групового турніру. Я задоволений, усі задоволені. Важко, звичайно, грати без глядачів. Коли ми забили три м'ячі, складно було змусити команду бігти.

- Заміни, проведені під час перерви, мали тактичний характер?

- Так, тактичний.

- Ваша думка про гру?

- Два рази «Актобе» вдарило по наших воротах. Що обговорювати? Напишіть, що дуже важка й на жилах здобута перемога «Динамо». А суддівство я не обговорюю, оскільки рефері був зовсім іншої категорії.

- Напевно, не лише журналісти, а й уболівальники очікували побачити на полі молодих футболістів «Динамо» – Євгена Макаренка, Андрія Цурікова та Сергія Сидорчука. Проте, двох із них навіть не будо в заявці на матч. Чому?

- Якби ми виграли в гостях із рахунком 3:1, то я би, напевно, поставив молодих футболістів та змінив би півкоманди. А так... Будь-який рикошет, будь-яке, можливо, суддівське рішення або щось ще могло позначитися на результаті. А молоді? Нехай чекають. Тут, напевно, й Безусу непросто було заграти. Ви ж самі розумієте, що матч у Запоріжжі в чемпіонаті України та поєдинок плей-оф раунду Ліги Європи – два різних рівня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер