Олег БЛОХІН: «Команда билася на футбольному полі»

Олег БЛОХІН: «Команда билася на футбольному полі»

- Після матчу з «Кривбасом» нам вдалося переламати психологію й, нарешті, перемогти. Команда билася на футбольному полі. Ми забили ті моменти, які мали, але й були можливості, які не реалізували. У другому таймі поле було дуже важким, тим не менш, билися обидві команди. А Анатолію Дем'яненку я бажаю успіху в майбутньому.

- Чи готувалася команда безпосередньо до гри з «Волинню»? На що звертали увагу?

- Нам було складніше вивчити «Кривбас», ніж «Волинь», адже до цього були лише контрольні ігри на зборах. Тут же ми переглянули поєдинок «Волині» з «Шахтарем», але матч на виїзді в Донецьку
це одне, а вдома зовсім інше.

- Що ви сказали футболістам у перерві?

- Якщо футболісти захочуть, то нехай самі розкажуть (посміхається).

- Сьогодні дебютували відразу два футболісти
Євген Селін та Сергій Сидорчук. Чи задоволені ви їхньою грою?

- Я би не хотів коментувати гру окремих хлопців, але загалом команда зіграла добре. Так, були помилки, не без цього. Я задоволений. Як би не складалася ситуація, ми даємо шанс молодим гравцям і в майбутньому будемо робити ставку на молодих виконавців. Я не тимчасовий виконавець, а працюю на перспективу, на київське «Динамо». У мене стоїть завдання посісти друге місце. Подивимося, як усе складеться.

- Раніше ви та Анатолій Дем'яненко виходили на поле в одній команді в якості футболістів. Тепер же зустрілися як суперники на тренерському містку...

- Поцілувалися, привітали один одного! Він мені сказав, що не знає, як буде грати його команда. Я йому сказав те ж саме (сміється). У нас із ним ніколи не було проблем.

- На якій позиції найефективніше використовувати Адміра Мехмеді?

- Зрозумійте, у нас дуже молода команда. Ковалю
20 років, Мехмеді 21, Безусу та Гармашу по 22, Ярмоленку та Віді по 23, Ідейє 24...

Я порахував, що працюю в «Динамо» лише 31 день, якщо не враховувати хворобу, вихідні та інше. Для мене головне, щоб гравець був готовий зіграти на будь-якій позиції та віддаватися на всі сто. Коли мене запитував Лобановський, я відповідав, що готовий грати скрізь, навіть на воротах. А Мехмеді ще звикнути потрібно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер