Олег БЛОХІН: «Бордо» - організована, добротна команда»

Олег БЛОХІН: «Бордо» - організована, добротна команда»

- Що знаєте про «Бордо»? Які сильні та слабкі якості в цієї команди?

- Ми вже проглядали чотири гри, на останню літав Ребров. Враховуючи, що вони небагато забивають, 26 м'ячів, вони й пропустили в чемпіонаті дуже мало - лише 16 голів. Найбільше уваги варто приділити Плашилу, Обраньяку та Севе. Організована, добротна команда. Не можна сказати, що занадто молода - у них у складі достатньо досвідчених футболістів. Те, що їхній тренер говорить про великий рахунок, я в це не вірю, тому що в них надійна оборона. І вони дуже небезпечні під час стандартів.

- Хто буде готуватися до завтрашньої гри?

- Всі хто є, ті й будуть готуватися. У нас ще не всі повернулися, наприклад, досі немає Ідейє. Потрібно застосовувати якісь санкції. Адже в інших командах інакше йдуть справи. Наприклад, вчора за «Селтик» грав Емброуз, який також у неділю грав у фіналі КАН. Під питанням Данило Сильва, напевно, він теж грати не буде. Будемо грати як «Барселона», без нападників.

- Коли ви були тренером збірної, ви говорили про ліміт на легіонерів. Зараз, коли ви тренер «Динамо», чи вважаєте ви, що потрібно посилювати ліміт?

- Давайте поговоримо про це пізніше. На даний момент у мене голова зайнята іншим, а саме - матчем із «Бордо».

- Тренер «Бордо» сказав, що пам'ятає вас і пам'ятає, як ви забивали «Сент-Етьєну». А чим вам запам'яталися матчі з французькими командами?

- А хіба я забивав «Сент-Етьєну»? Здається, якраз ні - я вийшов віч-на-віч, але м'яч забити не спромігся. Загалом же, було дуже багато матчів і з французькими клубами, і зі збірною Франції, тому нічого такого особливого стосовно цього сказати не можу.

А взагалі дивно: завтра матч із «Бордо», а мене питають про «Сент-Етьєн»...

- Мілевський заявлений на матч...

- Знову Мілевський... Він тренується з «Динамо-2». Те, що він є в заявці, недогледіли служби клубу. У першій команді «Динамо» він грати не буде. Ми його або продамо, або він продовжить виступати за «Динамо-2».

- Ваше ставлення до ліміту легіонерів змінилося з того часу, як ви перейшли з роботи в збірній на роботу клубним тренером? Чи необхідно його посилювати?

- А ми купуємо українців. Тому в нас напрямок зовсім інший. Але перед грою з «Бордо» ліміт на легіонерів мене хвилює найменше - мені би схему на гру визначити.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер