Оголошуємо про відкриття нового інтернет-магазину ФК «Динамо» Київ!

Оголошуємо про відкриття нового інтернет-магазину ФК «Динамо» Київ!

Адреса нової версії магазину: shop-fcdk.com, який легко знайти в головному меню офіційного сайту ФК «Динамо» Київ.

Протягом місяця інтернет-магазин буде повноцінно працювати в тестовому режимі (продажів, відвантаження, отримання платежів), а також приймати пропозиції та побажання від уболівальників стосовно роботи магазину.

На думку креативного директора комерційного центру Марини Суркіс та віце-президента з маркетингу ФК «Динамо» (Київ) Олексія Паламарчука, рішення про розробку та запуск вдосконаленої версії офіційного інтернет-магазину ФК «Динамо» (Київ) є однією з найважливіших складових нової концепції розвитку мерчендайзингу клубу, що має привести до збільшення попиту та поліпшення комунікації з уболівальниками не лише в Україні, але й за кордоном (США, Англія, Ізраїль, Іспанія, Португалія, Далекий Схід тощо).

Відвідувачам офіційного інтернет-магазину ФК «Динамо» (Київ) пропонується оригінальне клубне екіпірування, повсякденна колекція для дорослих та дітей, аксесуари, сувеніри, спортивне взуття та одяг всесвітньо відомого бренду adidas, клубна друкована продукція, а також товари для автолюбителів. Надалі асортимент інтернет-магазину буде розширюватися із впровадженням програми лояльності для покупців із використанням знижок, бонусів та промокодів.

Розробником нової версії магазину виступила компанія «Смайл Україна», яка є частиною французької компанії Smile Group. У розробці нової версії інтернет магазину були застосовані найбільш ефективні та передові рішення в цій галузі.

Інтернет-магазин спроектований на базі платформи Magento, яка слугує основою для створення першокласного інтернет-магазину з нуля та універсальною системою управління для вивірених налаштувань та контролю його роботи до дрібниць. Удосконалений офіційний інтернет-магазин «Динамо» (Київ) представлений у трьох мовних версіях: українській, англійській та російській.

Комерційний центр ФК «Динамо» Київ дякує колективу ресурсу вболівальників «Динамо від Шурика» за співпрацю у розвитку та підтримці попередньої версії клубного інтернет-магазину.

Також комерційний центр ФК «Динамо» (Київ) запрошує до співпраці креативні агентства, дизайнерів, національних виробників рекламно-сувенірної та текстильної продукції. Просимо ваші пропозиції направляти за адресою: [email protected]

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер