Огнєн ВУКОЄВИЧ: «У грі з «Чорноморцем» втрачати очки не маємо права»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «У грі з «Чорноморцем» втрачати очки не маємо права»

- Після перемоги над «Борусією» у всіх хлопців гарний настрій. Але цей матч потрібно забути, він відійшов до історії. У чемпіонаті нам також необхідно показати хорошу гру іта здобути три очки, тим паче, що граємо ми вдома, перед своїми вболівальниками. Лише після цього можна буде зосередитися на матчі-відповіді з німцями.

- Чи розбирали вже гру одеситів? Чим ця команда виокремлюється серед інших?

- Гадаю, як і всі команди, які приїжджають до Києва, «Чорноморець» буде захищатися й чекати на свій шанс забити на контратаках. Найголовніше – спробувати забити швидкий м'яч, коли це вдається зробити, з усіма командами грати стає значно легше.

- Чи не повториться цього разу історія з полтавською «Ворсклою»?

- В жодному разі! Всі налаштовуються дуже серйозно. Тим паче, що в нас дуже небезпечна ситуація в турнірній таблиці – ми вже на три очки відстаємо від "Шахтаря". Крім того, після поєдинку з одеситами на нас чекає виїзд до Донецька на «дербі». Словом, більше втрачати очки ми не маємо права. «Чорноморець» перебуває в непоганій формі, і на «Динамо», напевно, буде налаштовуватися ще краще. А ще вони горять бажанням виправити розгромний рахунок 1:5, з яким вони напередодні програли «Шахтарю». Втім, нам потрібно більше думати про свою гру.

- Чи не здається вам, що якби суперники «Динамо» туром раніше не зустрічалися з «Шахтарем», з ними було б легше впоратися?

- Ні, гадаю, це не має значення. У будь-якому матчі кожен сам за себе. Чи важко буде супернику, залежить лише від нас самих.

- У минулому сезоні «Динамо» обіграло «Чорноморець» на виїзді 2:1 та 3:1 вдома. Тобто, цього суперника можна назвати «незручним» для нашої команди?

- Навіть не знаю. Ми двічі виграли в минулому сезоні, сподіваюся, в суботу зробимо це й утретє.

- Коли команда проводить по два матчі на тиждень, плюс поєдинки у складі національної збірної, відновлюватися доводиться інтенсивніше, ніж зазвичай?

- У нас справді останнім часом багато матчів, але «Динамо» знає своє завдання – виграти чемпіонат України, Кубокта добре виступити в Лізі чемпіонів. Для цього у нас є великий вибір футболістів. Президент усе зробив для того, щоб команда добре виглядала, та створив усі умови, щоб ми досягли поставлених цілей. Все залежить лише від гравців та тренерів. Потрібно грамотно поєднувати напружену роботу, навантаження на футбольному полі та відпочинок, у результаті чого радувати динамівських уболівальників перемогами.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер