Огнєн Вукоєвич: «Після перемоги можна почуватися спокійно»

Першу перемогу у весняній частині сезону «Динамо» здобуло завдяки точному удару Огнєна Вукоєвича у ворота криворізького «Кривбаса». Після гри динамівський півзахисник розповів про те, як йому вдалося відзначитися, і поділився враженнями від матчу:

- Я дуже радий, що ми виграли сьогодні і здобули три очки. Було дуже важливо зробити це в першому матчі. Ми знали, що гра буде дуже цікавою і важкою. «Кривбас» діяв добре. У першому таймі ми дозволили йому створити два чи три моменти біля наших воріт. Але в другому забили, і на цьому все закінчилося.

- Чому було складно? Ще не адаптувалися?

- У нас був важкий збір, багато працювали, тренувалися. Та й клімат значно відрізнявся – в Іспанії в цей час +20 градусів. Тому ми припускали, що так буде. І це нормально, із власного спортивного досвіду знаю, що кожна перша гра після відпустки і зборів нелегка. Але перемогу здобуто, значить, можна почувати себе спокійно.

- В якому стані було поле?

- Довелося грати на достатньо важкому газоні.

- Здивувалися, коли ваш гол записали на Шевченка?

- Так, я чув, як це оголосови диктор. Але потім виправився. Напевно, просто спочатку не побачили, що я торкнувся м’яча.

- Що відчули в той момент, коли до вас підлетів м’яч?

- Я стояв у стінці, а коли Шева пробив, я пішов на м’яч. Офсайду не було стовідсотково. Я почав рухатися вже після удару Андрія.

- Приємно, що ви стали автором першого гола «Динамо» після зимової перерви?

- Та яка різниця, хто забиває. Сьогодні – я, завтра – Шевченко чи Мілевський. Головне – це перемога команди!

- У весняній частині сезону «Динамо» бере участь лише в чемпіонаті. До тижневого циклу швидко звикнете?


- Так, але найближчим часом кілька футболістів вирушають до розташування своїх збірних для підготовки до товариських ігор. А потім їдемо до Маріуполя в гості до «Іллічівця». Якщо хочемо стати чемпіонами, потрібно перемагати в кожній грі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер