Огнєн Вукоєвич переїжджає до Москви

Огнєн Вукоєвич переїжджає до Москви

Відповідну угоду між клубами було підписано сьогодні. Після завершення сезону 2012/13 у «Спартака» з'явиться опція викупити контракт футболіста.

Із ім'ям Огнєна Вукоєвича нерозривно пов'язана історія київського «Динамо» останніх п'яти років. Починаючи з літа 2008 року, коли перед самим стартом чемпіонату Європи хорват поставив підпис під тривалою угодою з «біло-синіми», він був незамінним гравцем центру поля (дебютував у чемпіонаті України 19 липня 2008 року в матчі проти «Іллічівця» – 2:0) та надійною опорою для тренерів. Огнєн одразу став гравцем стартового складу, вміло руйнуючи атаки суперників та починаючи контратакуючі дії «Динамо».

За майже п'ять сезонів у київському «Динамо» Вукоєвич у чемпіонатах України провів 123 матчі, забив дев'ять м'ячів, у Кубку України сім ігор, в європейських кубках 56 матчів, забив шість голів. Серед виграних із командою трофеїв – звання чемпіона України в сезоні 2008/09 та два Суперкубка України в 2009-му та 2011-му роках.

Але не лише своєю грою запам'ятається 29-річний Огнєн Вукоєвич у Києві. Кожним своїм вчинком на полі, кожним словом поза його межами футболіст давав зрозуміти, що для нього завжди на першому місці стоять інтереси «Динамо». Цим він здобув повагу та любов усіх товаришів по команді, працівників клубу та численних шанувальників «біло-синіх» кольорів.

Бажаємо тобі, Огняне, досягти нових, значних успіхів у твоїй яскравої футбольній кар'єрі!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер