Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Ми дуже скучили за вболівальникам, а вони, сподіваюся, за нами»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Ми дуже скучили за вболівальникам, а вони, сподіваюся, за нами»

- Огнєн, інтенсивність навантажень на нинішньому зборі набагато вище, ніж була за Юрія Сьоміна?

- Я вам більше скажу
навіть вище, ніж була у Валерія Газзаєва! У нас були тренування і три рази на день, і два рази, причому заняття носили дуже інтенсивний характер. Але, слава Богу, не дивлячись ні на що, я не пропустив жодного заняття, почуваю себе добре і, сподіваюся, надалі також не буде жодних проблем.

- На другому зборі ти взяв участь лише в одній грі, вийшовши на заміну в останньому спарингу з «Торпедо» з Кутаїсі. З чим це пов'язано?

- У матчі з «Анжі» тренерський штаб у зв'язку з високими навантаженнями дав мені можливість відпочити, після чого я відправився до розташування національної збірної. Тренер Ігор Штімац не став нас особливо навантажувати, за три дні провівши лише одне тренування перед матчем із Південною Кореєю. Тому, здобувши перемогу з рахунком 4:0 (Вукоєвич вийшов у стартовому складі і був замінений на 66-й хвилині
прим.), я повернувся до розташування «Динамо» добре відпочивший і з чудовим настроєм.

- Новий тренер зміг зберегти сприятливу атмосферу, яка була за Славена Білича?

- Так, звичайно. Зараз ми з партнерами по збірній об'єднані єдиною метою
потрапити у 2014 році на чемпіонат світу в Бразилію. І ми маємо для цього дуже хороші шанси, ділячи перше місце в групі з Бельгією. Втім, однією з найбільш важливих ігор для нас буде зустріч зі збірною Сербії, яка пройде через місяць 22 березня. Весь хорватський народ чекає від нас перемоги, і ми не маємо права підвести наших співвітчизників.

- Чи була особиста розмова з Ігорем Штімацем із приводу твоїх перспектив у збірній Хорватії?

- Звичайно, ми з ним багато спілкуємося. Він не просто хоче, щоб Хорватія вийшла на чемпіонат світу, а пройшла там якнайдалі по турнірній сітці. І, можу сказати, що нам це під силу, адже у нас дуже сильна і досвідчена команда.

- Ніко Кранчар стабільно грає у контрольних матчах, повернувся до основного складу збірної Хорватії. На даний момент він перебуває в хорошій формі?

- Так, звичайно. Так само, як і я, він не пропустив жодного тренування, видно, що фізично він добре підготовлений, травми не турбують. Я впевнений на 100 відсотків, що Ніко ще проявить свої найкращі якості, як у Лізі Європи, так і в чемпіонаті України, де нам необхідно вести боротьбу за друге місце і вихід до Ліги чемпіонів.

- До матчу з «Бордо» залишилися лічені дні. Що знаєте про цю команду?

- «Бордо»
дуже добре підготовлена ​​тактично команда, мало пропускає в чемпіонаті Франції. Має бути дуже цікаве протистояння, і для нас дуже важливо не пропустити в першому матчі, який пройде в Києві. Хотілося б, щоб якомога більше вболівальників прийшло на стадіон і підтримали нас 14 лютого. Ми дуже скучили за ними, а вони, сподіваюся, за нами. Так що, до зустрічі на НСК «Олімпійський»!

Для ще більш бадьорого настрою перед зустріччю з «Бордо» пропонуємо вам еклюзивне відео Огнєна Вукоєвича, виготовлене «Динамо-ТВ» (музичний супровід Rammstein - Du Hast).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер