Огнєн Вукоєвич: «Матчі з «Металістом» завжди принципові»

Огнєн Вукоєвич: «Матчі з «Металістом» завжди принципові»

Півзахисник Огнєн Вукоєвич є єдиним футболістом «Динамо», який у нинішньому сезоні в чемпіонаті України зіграв у всіх матчах. Не ставиться під сумнів місце Огнєна у стартовому складі й у принциповому поєдинку проти харківського «Металіста». Своїми очікуваннями від поєдинку Вукоєвич поділився з кореспондентом клубного Інформвідділу.

- Огнєне, як проходить підготовка до матчу з «Металістом»?

- Матчі за участю «Металіста» ми поки що не розбирали, оскільки багато наших футболістів перебували в розташуванні збірних. Сьогодні зберемося в повному складі, завтра планується заїзд на базу. Двох днів, гадаю, вистачить, щоб детально розібрати ігри харків'ян і добре підготуватися до майбутнього поєдинку.

- Відсутність групи гравців основного складу впливає на процес підготовки?

- Звичайно, відсутність гравців позначилася, передусім, на кількості футболістів, які тренувалися. Але трьох днів, які в нас є в запасі перед матчем із «Металістом», має нам цілком вистачити. Гравці, які в середу грали за свої збірні, сьогодні-завтра відновляться і, впевнений, будуть готові зіграти в неділю.

- Той факт, що «Металіст» відстає від «Динамо» лише на два очки, вплине на перебіг матчу?

- Матчі з «Металістом», як і з «Шахтарем», завжди принципові. Звичайно, ми не хочемо поступатися другим місцем, тим паче граємо на своєму полі. «Металіст» – хороша команда, із сильним підбором виконавців, але ми повинні продемонструвати свою найкращу гру і здобути перемогу, тим самим порадувавши своїх уболівальників.

- Останній матч команд у Києві пройшов у жорсткій боротьбі, із вилученням. Чи варто очікувати такого ж протистояння й у майбутньому поєдинку?

- Кожна гра з «Металістом» чи «Шахтарем» проходить у жорсткій емоційній боротьбі. В останньому матчі ми виграли з рахунком 3:0, але, незважаючи на впевнений результат, гра вийшла доволі напруженою. Гадаю, таким же буде і майбутній поєдинок. Нам необхідно сконцентрувати увагу на своїй грі, виборі тактики, а проблеми суперника нехай вони вирішують самі.

- Матч збірної Хорватії вдалося подивитися?

- Так, звичайно, у мене є доступ до кабельного телебачення. Хорватія виграла 3:0, при цьому могла забити ще два-три м'ячі. Легка перемога.

- Засмутився, що через дискваліфікацію не зміг взяти участі в ньому, чи це додаткова можливість відпочити у важкому графіку?

- Звичайно, відпочинок у такому напруженому графіку зовсім не завадить. Тим паче, краще пропустити матч із Мальтою, аніж із серйознішим суперником. На початку наступного року на нас чекає непростий матч у Грузії, до якого я вже буду готуватися разом з усіма.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер