Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Динамо» показало кращу якість футболу»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Динамо» показало кращу якість футболу»

- Я був дуже радий зустрітися зі своїми друзями зі «Спартака». Дякую вболівальникам, які прийшли на стадіон. Дуже красиво, коли трибуни заповнені, багато в чому завдяки ним ми й виграли цей турнір. Він став хорошою підготовкою до нового чемпіонату. Дуже радий, що «Динамо» стало переможцем першого «Об'єднаного турніру». А «Спартаку» бажаю успіху, сподіваюся, вони проведуть хороший сезон. Адже в цій команді зібрані хороші футболісти. Валерій Карпін, гадаю, створить сильний колектив, який буде показувати хороший футбол. Але у вирішальній грі «Динамо» показало кращу якість футболу. Тепер будемо рухатися далі й готуватися до початку чемпіонату України.

- Ви отримали по ногах наприкінці матчу. Нічого серйозного?

- Все гаразд, ми зіткнулися в боротьбі, тож нічого страшного.

- Приємно, що на товариський турнір приходить стільки людей, скільки й на офіційні матчі?

- Звичайно! Відчувається, що кияни люблять «Динамо», це було видно й на прикладі цієї гри. За такої підтримки й нам, футболістам, хочеться ще більше працювати, вступати в боротьбу за кожен м'яч, щоб віддячити їм. Сподіваюся, «Динамо» в майбутньому сезоні покаже хорошу гру, й ми повернемо чемпіонство до Києва.

- Незважаючи на те, що тренери заявляли, що турнір є більше підготовчим і результат не має великого значення, чи приємно стати переможцем?

- А як же! Ця перемога має значення, оскільки вона забезпечила нам гарний настрій. А перемогти хочеться в будь-яких змаганнях – і товариських, і офіційних. До того ж цей турнір був першим у своєму роді, тож подвійно приємно.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер