Odessa Cup. «Динамо» U9 вийшло у півфінал із першого місця в групі

Odessa Cup. «Динамо» U9 вийшло у півфінал із першого місця в групі

Зазначимо, що на турнірі команди грають у форматі 7 польових гравців + воротар, а тайми тривають по 25 хвилин.

Напередодні наша команда майже забезпечила собі вихід до півфіналу, обігравши київську «Зміну-Оболонь» 11:0 (голами відзначилися Севрук, Пляскін, Трегубчук – 3 , Астіон, Лебідь, Терещук, Іващенко, Василишин, Ульченко) та криворізький «Гірник» 4:0 (голи забивали Трегубчук - 2, Пляскін - 2).

Гра з «Чайкою» виявилася непростою за завершилася бойовою нічиєю 1:1. У середині першого тайму у складі киян відзначився Трегубчук після хорошого флангового прострілу, зігравши на випередження та не залишивши шансів воротарю. А зрівняти рахунок суперник зміг у другій половині зустрічі. Ведучи в рахунку, динамівці створювали хороші моменти біля воріт суперника, але реалізувати їх не вдалося. Після перерви динамівці трохи втомилися, тож суперник вирівняв гру та зміг відзначитися після кутового. Наш захисник не встиг зіграти у м’яч, а воротар необачно вийшов із воріт, якщо говорити «по-футбольному», - не дограли момент до кінця.

Загалом суперник грав просто, за рахунок довгих передач, захисники просто били м’яч уперед. Динамівці ж намагалися демонструвати комбінаційний футбол, грали через передачі та шукали вільні зони. Їм щоразу доводилося підбирати м’яч та розгортати свої атаки.

- Поки що до хлопців претензій немає, - зазначив після гри тренер «Динамо» U9 Юрій Ястребінський, - У цьому віці вони ще навчаються. Забити вдалося Трегубчуку – наш нападник добре націлений на ворота. У нього не все виходить, але бажання забити у нього величезне. Під час матчів намагаємося робити ротацію, міняючи гравців «сімками», тож усі футболісти отримують приблизно однакову кількість часу на полі. Також на змаганнях дозволені зворотні заміни, і ми залюбки користуємося цією опцією, даючи можливість грати всім дітям, незалежно від того, добре у них виходить чи не дуже. Вважаю, це допоможе їм рости та прогресувати.

Крім матчів самого турніру, ми ще домовилися про товариські зустрічі, адже багато команд мають бажання зіграти з нами.

Зазначимо, що півфінальні поєдинки відбудуться завтра, 25-го березня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер