Odessa Cup. «Динамо» U9 обіграло «Зміну» та зіграє у фіналі!

Odessa Cup. «Динамо» U9 обіграло «Зміну» та зіграє у фіналі!

У півфіналі «Динамо» U9 зустрілося з київською «Зміною», яка на груповому етапі обіграла одеський «Атлетік» 6:0, черкаську СДЮШОР «Чайка-2» 12:0 та поступилася київському «Чемпіону» 0:4 й у підсумку посіла друге місце в паралельному квартеті.

Серед четвірки найкращих також опинилися київський «Чемпіон» та криворізький «Гірник».

Гра зі «Зміною» склалася для динамівців непросто. Наша команда перемогла 2:1 у важкій, напруженій боротьбі, а вирішальний м’яч хлопці забили наприкінці зустрічі. Але про все по порядку. Підопічні Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова вийшли вперед ще на початку першого тайму зусиллями Трегубчука. Але згодом суперник зміг зрівняти рахунок, скориставшись непорозумінням воротаря та захисника нашої команди. Після нервової другої половини зустрічі динамівцям хвилин за сім до фінального свистка вдалося вийти вперед – хороший удар у «дев’ятку» без шансів для воротаря вдався тому ж Трегубчуку, який оформив дубль. Загалом матч вийшов емоційним, і тим радіснішою була здобута перемога.

Фінальний матч відбудеться завтра, 26-го березня.

- На початку зустрічі ми забили хороший, трудовий м’яч, - прокоментував події на полі тренер «Динамо» U9 Юрій Ястребінський, - Після того як суперник зрівняв рахунок, і мені, і хлопцям, словом, усім довелося понервувати. Та й кілька рішень арбітра були неоднозначними під час призначення штрафних ударів тощо. Лише після того, як забили другий м’яч, нам стало трохи легше, але відчувалося, що суперник хоче перемогти. Загалом, наші голи вийшли суто ігровими.

Також відзначу, що, оскільки цей турнір ми розглядаємо як підготовчий збір, то окрім матчів змагань також провели товариську зустріч, тож не дивно, що нам було важкувато. Плюс позначилося мокре поле, на якому було важко опрацьовувати м’яч та володіти ним, адже щільність гравців на майданчику висока, і простору для контролю м’яча мало, а нам потрібно було швидко грати в комбінаційний футбол – слизьким м’ячем це робити непросто. Загалом погода нас не балує, адже зранку йшов сніг із дощем.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер