Черговий день на першому іспанському зборі: силова підготовка, двохсторонка та тенісбол

Черговий день на першому іспанському зборі: силова підготовка, двохсторонка та тенісбол

Частина футболістів вирушила до спортзалу «підкачатися», а друга половина, разом із тренерським штабом, приїхала безпосередньо у призначений час.

Попрацювавши над тактичними знаннями та витривалістю під час гри із м’ячем, чимало часу було приділено й двохстороній грі, в якій «сині» із «зеленими» билися по тайму «11х11» та «10х10». Забігаючи наперед, відзначимо, що перемога дісталася «синім» завдяки єдиному голу Гусєва.

У той же час на майданчику для футбол-тенісу, або, як його ще прийнято називати, тенісбола, розгорілися неабиякі пристрасті! Тренеру «Динамо» Сергію Реброву та вихованцю клубної академії Віталію Гемезі протистояли новобранці Сергій Сидорчук та Андрій Цуріков. У першій партії до 15 очок перемога дісталася Реброву та Гемезі – поєднанню динамівського досвіду й молодості. Переможені 15 разів віджалися від газону. Другу ж партію не було дограно, оскільки Вінченцо Пінколіні скликав усіх на стретчинг. Тим не менш, на момент зупинки гри рахунок був 14:6 на користь екс-металургів. До слова, саме Сергій Сидорчук у двох партіях записав на свій рахунок найбільше очок – 12, випередивши свого тренера на один пункт.

Сьогодні 21 січня у планах «Динамо» ранкове тренування, а ввечері на нас чекає другий контрольний матч в Іспанії. Суперником підопічних Олега Блохіна на муніципальній арені Марбельї стане румунський «Стяуа».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер