Оболонь – Динамо. Післяматчова прес-конференція

Оболонь – Динамо. Післяматчова прес-конференція

По закінченню гри, що завершилася з несподіваним для багатьох нічийним рахунком, тренери обох команд на прес-конференції дали оцінку грі.

-Сьогодні була повна протилежність гри з “Ньюкаслом”, - узяв слово керманич динамівців Олексій Михайличенко. – Команда не виконала установку на гру. Пропущений нами швидкий гол – як слідство помилок та плутанини. Нам вдалось відіграти один м’яч, але відповідної гри у атаці та обороні сьогодні не проглядалось. Зробити детальний аналіз зараз важко, але ми будемо розбиратися у припущених помилках. Поки лише можу помітити, що на полі був дисбаланс. Відновившись після травм, футболісти ще не набули оптимальних кондицій, а дублери не проявили себе на належному рівні.

У суперника була гарна мотивація, а ми, насамперед, поступились у настрої на гру. Сьогодні нічого страшного не сталося. Тим паче, назвати це провалом аж ніяк не можна. Наприкінці гри всі дуже старалися... Погано, що втратили у грі з “Оболонню” два очки.

Нині ми переключаємось на Лігу чемпіонів. У нас дуже жорсткий ігровий графік і немає часу навіть для повноцінних тренувань. З таких ситуацій теж потрібно вміти правильно виходити.

-Чому до заявки на гру не було включено Черната та Саблича?
-У них мікротравми, які не дозволили вийти на поле. Напередодні Ліги чемпіонів їх краще вилікувати, ніж усугубляти.

-Сьогодні у стані суперника грало кілька орендованих у “Динамо” польових гравців. Яке враження вони справили?
-Рівень їхньої майстерності нам добре відомий. Реваншизм завжди додає особливі почуття. Ми не раз з цим зустрічались. Можливо, вони вже ніколи так не зіграють. А казати про якісь нові відкриття не доводиться.

***

Петро Слободян, головний тренер “Оболоні”:
-Настроювати на гру з “Динамо” наших гравців не потрібно, тим паче, в “Оболоні” половина команди – динамівці. Сьогодні кожен намагався показати свої найліпші сторони. Зіграли виходячи з тих можливостей, на які на сьогодні маємо. В попередніх зустрічах у нас було багато нереалізованих можливостей, а сьогодні зворотня ситуація, адже реалізували практично єдиний створений момент. Вдало зіграв Продан, у другій грі поспіль дальнім пострілом вціливши по воротам суперника. Результат вважаю позитивним для нашої команди.

-Ще гравцем ви захищали кольори київського “Динамо”. Сьогодні не відчували внутрішнього протиріччя?
-Це футбол, де кожен гравець та тренер повинен виконувати свої професійні обов’язки. Сьогодні я керманич “Оболоні”, а вже через кілька днів, у матчі з Ювентусом”, моє серце буде на боці “Динамо”.

-Чи став нічийний результат для вас несподіваним?
-Вважаю, раніше нас підводила низька реалізація гольових моментів. Ігри чемпіонату показують, що ми можемо грати на рівних з будь-яким суперником. Ви могли у цьому пересвідчитись по матчам із “Шахтарем”, донецьким “Металургом” та іншими командами. В нас була єдина провальна гра з дніпропетровським “Дніпром”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер