«Об'єднаний турнір» у Києві: поспішайте придбати квитки

«Об'єднаний турнір» у Києві: поспішайте придбати квитки

Якщо раніше влітку контрольні ігри «Динамо» проводило далеко від рідного міста, тепер частина з них, причому найцікавіша, пройде на головній арені країни НСК «Олімпійський».

Проведення «Об'єднаного турніру», в якому візьмуть участь дві найсильніші команди від України та Росії, подарує вболівальникам справжнє свято футболу. «Динамо» доведеться провести по дві зустрічі із «Зенітом» та «Спартаком», до того ж три з чотирьох матчів наша команда зіграє в Києві.

Із сьогоднішнього дня (починаючи з 16:00) до кас НСК «Олімпійський» та стадіону «Динамо» ім.Валерія Лобановського надійдуть квитки на всі три матчі «Динамо» в «Об'єднаному турнірі».

30 червня: «Зеніт»
«Динамо» Київ (НСК «Олімпійський», Київ)

3 липня: «Динамо» Київ
«Зеніт» (НСК «Олімпійський», Київ)

7 липня: «Динамо» Київ
«Спартак» (НСК «Олімпійський», Київ)

Вартість квитка на один матч становить 5, 10 та 20 гривень до секторів категорії Public та 150 гривень до секторів категорії Business (30 за глядацьке місце та 120 за харчування в лаунж-зоні).

До уваги власників абонементів на домашні матчі «Динамо» в сезоні 2013/14! Для вас відвідування матчів «Динамо» в «Об'єднаному турнірі» в Києві буде безкоштовним!

Придбати квитки на матчі «Динамо» в «Об'єднаному турнірі» в Києві можна в касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3, з 10.00 до 19.00 без перерви та вихідних), або НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55, щодня з 10:00 до 19:00, перерва з 13:00 до 14:00).

***

У Києві відбудеться ще один матч «Об'єднаного турніру», між командами «Зеніт» та «Шахтар» (27 червня, стадіон «Динамо» ім.Валерія Лобановського). Квитки на нього надійдуть до продажу 20 червня о 16:00 до кас стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3, з 10.00 до 19.00 без перерви та вихідних). Вартість 40, 60, 80 та 100 гривень.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер