Спільне тренування «Динамо»

Спільне тренування «Динамо»

Місто із самого ранку одягнуло біле вбрання, якого позбудеться, за найоптимістичнішими прогнозами синоптиків, лише наступного тижня.

Сьогодні по обіді динамівці на базі в Кончі-Заспі провели планове тренування. Пройшло воно не за найкомфортніших умов, але професійних футболістів цим не здивуєш.

У зв'язку з відсутністю через зайнятість у збірних цілої групи гравців, причому як у першій команді, так і в молодіжній, тренери об'єднали два склади, провівши спільне тренування.

До футболістів основного складу, які залишилися в Києві, приєдналися захисники Бадрі Акубардія, Антон Братков, Іван Трубочкін, Давит Іашвілі, півзахисники Олександр Цибульник, Олексій Савченко, нападник Олег Маїк. Загалом нарахували шістнадцять польових гравців та три воротарі.

Серед голкіперів був і Олександр Шовковський, якого після гри чемпіонату з «Кривбасом» турбувало коліно. Проблеми в капітана позаду, він готується до найближчих матчів.

У неділю в Кончі-Заспі тренери «Динамо» планували провести контрольний матч, але через погодні умови невідомо, чи відбудеться він. Цілком можливо, буде звичайне тренування, або двостороння гра.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер