Про роботу клубного магазину «Динамо» в день матчу з «Порту»

Про роботу клубного магазину «Динамо» в день матчу з «Порту»

Уже зовсім небагато часу залишилося до свята футболу – матчу Ліги Чемпіонів між ФК «Динамо» (Київ, Україна) та ФК «Порту» (Порту, Португалія).

Матч уже викликав величезний ажіотаж серед шанувальників футболу, тому звертаємося до вас з проханням завчасно прийти на стадіон. Це буде особливо зручно тим, хто планує придбати клубну атрибутику та сувеніри й не хоче стояти в черзі.

Для вашої зручності по всьому периметру на території стадіону будуть розташовані намети «Динамо» (Київ), де всі бажаючі зможуть придбати матчеві та клубні шалики, матчеві значки, кепки, магніти, брелоки та багато іншого. 

Для бажаючих зробити більш вагомі покупки (футболки, реглани або спортивні костюми) буде відкрито офіційний магазин ФК «Динамо» (Київ), який у день гри працює з 19:30 до 0:15.

ФК «Динамо» (Київ) звертається до вас із проханням купувати динамівську продукцію безпосередньо в офіційних торгових точках! Лише з вашою допомогою ми зможемо істотно зменшити кількість продавців неякісної підробної продукції із символікою ФК «Динамо» (Київ).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер