НУХТ – переможець турніру пам'яті Валерія Лобановського

НУХТ – переможець турніру пам'яті Валерія Лобановського

Турнір був присвячений пам'яті видатного гравця та тренера «Динамо» Валерія Васильовича Лобановського.

У турнірі взяли участь 4 команди, які зіграли між собою за коловою системою. Ігри проходили на полі, розміром у два рази меншому від стандартного. Один тайм тривав двадцять хвилин.

За команду-організаторів грав помічник головного тренера «Динамо» Сергій Ребров. Проте присутність знаменитого форварда «біло-синіх» у складі не допомогло команді динамівського фан-клубу отримати головний трофей із рук іншої легенди «Динамо», Володимира Мунтяна. Вручаючи приз за друге місце, Володимир Федорович жартома дорікнув гравцям
, які грали у футболках «Динамо»: «Так, почекайте! Фан-клуб «Динамо» (Київ), вам не «ай-яй-яй» посідати друге місце?»

А перше місце, здобувши перемоги в усіх трьох матчах, виборола команда Національного Університету Харчових технологій (НУХТ), чинний переможець Студентської ліги ФК «Динамо», яка завершилася в грудні минулого року.

ОКрім НУХТ та фан-клубу «Динамо», в турнірі взяли участь команди «Либідь» і «Спорт проти наркотиків».

Після церемонії нагородження своїми враженнями поділився Сергій Ребров:

- Такі турніри покращують імідж «Динамо». Я радий, що такі турніри проводяться, і я із задоволенням приходжу взяти участь у них. У тому числі й для себе, щоб зайвий раз пограти у футбол. Але в першу чергу - для спілкування з нашими вболівальниками. Потрібно, щоб їх більше було на трибунах. Приємно відчувати, що люди, з якими тут граю, живуть тією ж командою, тими ж думками, що й я. В такому турнірі головне - не рівень, не перемоги, а участь. Головне тут - спілкування, тут усі живуть однією ідеєю, всі живуть київським «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер