НУХТ – переможець Студентської ліги ФК «Динамо» Київ-2014! + ВІДЕО

НУХТ – переможець Студентської ліги ФК «Динамо» Київ-2014! + ВІДЕО

У першому турнірі брали участь 12 команд, а переможцем став Національний університет харчових технологій.

У другому сезоні студентська ліга ФК «Динамо» мала вже 16 колективів. Фінал та матч за третє місце проводилися на стадіоні «Динамо» ім. Лобановського.

У нинішньому розіграші турніру взяло участь 20 команд. Матчі проходили на спортивно-тренувальній базі ФК «Динамо» в Кончі-Заспі та на базі ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Груповий етап Студентської ліги стартував у жовтні 2013 року.

З легкої руки Сергія Реброва, Максима Коваля та Джермейна Ленса були сформовані чотири групи, з яких до стадії плей-оф вийшли по дві команди.

У чвертьфінальних матчах Національний медичний університет ім. Богомольця переграв Національний технічний університет України «КПІ», Київський національний університет ім. Вадима Гетьмана виграв у Національної академії внутрішніх справ, Національний університет харчових технологій пройшов Національний університет державної податкової служби України, а Київський Університет ім. Б. Грінченка виграв у Київського національного університету будівництва та архітектури.

У першому півфіналі Київський Університет ім. Б. Грінченка переграв Київський національний університет ім. Вадима Гетьмана, Національний університет харчових технологій виявився сильнішим за Національний медичний університет ім. Богомольця.

Зазначимо, що з усіх учасників фінальних матчів лише Національний медичний університет ім. Богомольця вже вдруге бився за бронзу турніру. Інші учасники вперше вийшли на газон стадіону «Динамо» ім. Лобановського.

За підтримки глядачів у кількості близько чотирьох тисяч людей команди показали блискучий футбол, сповнений драматизму, пристрастей та принципової боротьби.

Першими у матчі за третє місце на поле вийшли студенти Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана та Національного медичного університету імені А.Богомольця.

У завзятій та напруженій боротьбі з мінімальним рахунком 1:0 перемогли «медики». Доля третього місця вирішилася завдяки єдиному голу, забитому за лічені хвилини до фінального свистка, коли арбітр призначив пенальті.

Фінальний матч завершився з таким же рахунком, щоправда, тут усе вирішилося ще на початку першого тайму. Команда Національного університету харчових технологій виявилася сильнішою за колектив Київського університету імені Б. Грінченка. Автором єдиного м'яча, який забезпечив команді чемпіонство, став Олег Бондарчук. Радості переможців не було меж!

Церемонія нагородження пройшла в урочистій атмосфері.

У ній узяли участь президент київського «Динамо» Ігор Суркіс, Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, ветерани «Динамо» (Київ) Володимир Мунтян, Леонід Буряк, президент Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко, а також голова Студентської профспілкової асоціації Олександр Яцунь.

Кілька гравців були відзначені індивідуальними нагородами.

Так, найкращим гравцем турніру став Олег Бондарчук (НУХТ), а найкращим воротарем – Олег Войтович (НМУ).

Також футболісти, які відзначилися особливо, отримали спеціальні призи від динамівських легенд Леоніда Буряка та Володимира Мунтяна.

Завершилася церемонія нагородження радісними вигуками, загальним тріумфом та спільними фото на пам'ять.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер