НСК «Олімпійський»: нововведення перед весняною частиною сезону

НСК «Олімпійський»: нововведення перед весняною частиною сезону

Під час заходу представники найбільших українських та закордонних ЗМІ особисто  перевірили готовність арени до прийому глядачів у цьому році.

Відкриється вона 19 лютого 2015 року матчем 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА «Дніпро» - «Олімпіакос». 

Київське «Динамо» 26 лютого проведе на «Олімпійському» гру-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького «Генгама», а 1 березня – свій домашній матч другого кола Прем’єр-ліги проти харківського «Металіста».

Фаст-фуди збільшують асортимент

Розпочався прес-тур із відвідання мережі фаст-фудів стадіону, де було презентовано оновлене меню. Варто зазначити, що меню приємно вразило відвідувачів, адже воно тепер стало більш різноманітним. Зокрема, тепер вболівальникам будуть запропоновані кілька видів бургерів, а також кілька видів хот-догів, у тому числі французький. За бажанням уболівальників улюблена їжа кіноманів, поп-корн, на стадіоні буде замінена на смачну повітряну картоплю.

Подбали на «Олімпійському» і про наймолодших уболівальників, розширивши асортимент дитячих соків. Приємна новина і для тих, хто віддає перевагу більш традиційному напою вболівльників – пиву. Кількість рокет-менів, які продають пиво безпосередньо на трибунах, обіцяють збільшити.

З метою уникнення великих черг було вирішено провести сегментацію фаст-фудів, тобто розсортувати різну продукцію по окремих віконцях у фаст-фудах.

Відтепер кожен фаст-фуд продаватиме певний вид продукції. А для того, аби вболівальникам було легше зорієнтуватися, де і що знайти, буде введено систему навігацію, яка передбачає великі вказівники.

- НСК «Олімпійський» цінує своїх відвідувачів. Ми дуже уважно відносимося до пропозицій наших гостей. Тому, ми вирішили розширити меню наших фаст-фудів. Так як ми зелений стадіон та піклуємося про довкілля, то ми вирішили повністю перейти на еко-пакування, що виробляється із вторинної сировини. І ще важливо, що ми відмовилися від будь-якої продукції, що виробляється в Росії. Також зараз ми опрацьовуємо питання повернення карткової платіжної системи. Окрім цього, наших відвідувачів будуть чекати постійні акції та спеціальні пропозиції, - розповів директор з питань зовнішніх зв’язків Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» Віктор Анісімов.

Перемогли зиму

Наступною зупинкою ревізії було футбольне поле, яке є, напевно, чи не найважливішим атрибутом для проведення матчів найвищого рівня. Пройшовшись навколо поля, представники ЗМІ були вражені ідеальним станом смарагдового газону арени, який готовий приймати матчі найвищого рівня. Зовсімскоро на цьому полі відбуватимуться поєдинки Ліги Європи.

Журналістам продемонстрували, як працюють спеціальні мобільні установки, що замінюють природне сонячне світло для газону в осінній і зимовий період.

- Якщо говорити про зиму, то вона була для нас складна. Коли випав перший сніг, то ми змушені були його розтопити, так як у нас ще мала відбутися гра. Потім почалися морози, а снігового покриття, яке є найкращим захистом, не було. Проте, завдяки нашій команді професіоналів, поле перезимувало вдало і зараз знаходиться в ідеальному стані та чекає на гру, - розповів головний агроном арени Віктор Яроменко.

Команда професіоналів

Учасники прес-туру зустрілись із представниками всіх служб, що працюють на забезпечення життєдіяльності арени, зокрема впевнилися у безпеці перебування вболівальників на трибунах, що в останні роки стало дуже важливим фактором, через який виник певний відтік глядачів з трибун деяких стадіонів. НСК «Олімпійський» у свою чергу можна сміливо називати територією безпеки. Під час матчів служба безпеки працює в посиленому режимі, аби відвідувачі стадіону були впевненими, що їм нічого не загрожує.

Під час прес-туру журналісти побували в місцях, котрі залишаються зазвичай поза увагою, зокрема у «святій святих» стадіону – роздягальні домашньої команди, де побачили акуратно розвішану форму гравців київського «Динамо».

Це створило враження, що якби матч треба було провести вже зараз, усе для цього вже було готове.

Однак у цій формі динамівці не грають, вона служить виключно для турів по стадіону. Серед інших, на почесному місці можна побачити і футболку Андрія Шевченка з сьомим номером. В майбутньому планується доповнити цю колекцію футболками новачків «Динамо», на яких також будуть їх автографи.

Крім перегляду матчів

Далі гості стадіону завітали до постійно діючої виставки «Музей 90-річної історії НСК «Олімпійський». Ця виставка існує паралельно з музеєм київського «Динамо», у якому представлені найбільш визначні трофеї нашого клубу. Її направленість трохи відрізняється від класичного музею, адже експозиція є живою, тобто в її створенні та наповненні може взяти участь будь-хто, хто побажає принести свої експонати, які мають історичну цінність.

Виставка не є суто футбольною, а охоплює й інші види спорту. Зокрема одним із експонатів є справжній олімпійський факел, отой самий, яким запалювали вогонь під час церемонії відкриття Олімпіади 1980 року. З ним може сфотографуватися кожен відвідувач, який візьме участь у турі по стадіону.

Також зараз ідуть перемовини щодо переїзду Музею одного з найкращих футболістів в історії, бразильця Пеле із міста Луганськ на територію головної спортивної арени країни.

Музей київського «Динамо» у свою чергу розташований поруч із клубним фан-шопом. У магазині офіційної атрибутики «Динамо» також є хороші новини.

Зокрема, вкотре був розширений асортимент. Великої популярності серед уболівальників останнім часом набрав одяг, оформлений не тільки у клубних кольорах, але і зроблений у патріотичному стилі, тому цей напрям зараз активно розвивається.

Дизайнери фанатського одягу слідкують, аби колекції завжди були актуальними. Так, напередодні свята всіх закоханих була запущена спеціальна лінія одягу, присвячена цій тематиці.

Ще одною зупинкою прес-туру був президентський скай-бокс, з якого представлений найкращий огляд на чашу стадіону та футбольне поле. Завітали гості і у VIP-ложі, розташовані зовсім поруч із президентською.

Такі ложі, які можуть замовити усі бажаючі, обладнані окремими кімнатами з яких відкривається огляд на футбольне поле, столами та навіть окремими барами – усе, аби зробити перегляд матчів дуже комфортним.

А для дітлахів, які не бажають проводити весь час на трибунах стадіону, передбачена спеціальна ігрова кімната, оформлена у яскравих кольорах. У ній діти можуть побавитися та навіть знайомитися зі своїми однолітками, поки їх батьки із насолодою дивитимуться футбольний матч.

Плани на майбутнє

Наостанок Віктор Анісімов поділився планами по вдосконаленню арени на найближче майбутнє:

- Сьогодні, перед початком весняної частини футбольного сезону, ми сміливо можемо сказати, що ми повністю готові.

Ми маємо багато нових цікавинок для наших відвідувачів. Ми плануємо розширити асортимент нашої сувенірної продукції, з’являться нові активності під час матчів, ми з партнерами будемо проводити різноманітні акції. Ми розробили та вже проводимо спеціальні адаптовані екскурсії стадіоном для людей із особливими потребами – на візочках, із порушенням слуху та із порушенням зору. Щодо планів на майбутнє, то найближчим часом ми плануємо відкриття оновленого Спортбару, Сподіваюсь, він стане ще одним улюбленим місцем відпочинку киян та гостей нашого міста. На стадіоні з’явиться дошка пошани «Друзі НСК», ми запускаємо проект «Стадіони-побратими». І на цьому ми не будемо зупинятися – ми плануємо ще багато цікавого для наших відвідувачів. Адже все найкраще відбувається саме на найбільшій спортивній та культурній арені країни – НСК «Олімпійській».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер