Новий маскот «Динамо». Конкурс

Новий маскот «Динамо». Конкурс

Знали його і за кордоном. Дік частенько виводив улюблену команду на поле, підтримував її під час гри, потрапляв в об'єктиви телекамер, із задоволенням фотографувався з уболівальниками. Бобер красувався на плакатах, афішах, шаликах, футболках, динамівській атрибутиці. Дік був незабутнім. Але роки 3 назад динамівський талісман пішов на заслужений відпочинок. Залишилося «Динамо» без свого талісмана, а так не повинно бути. Адже у багатьох команд і українських і зарубіжних є свої талісмани.

З вашою допомогою, друзі, завдяки вашій фантазії і любові до клубу з берегів Дніпра повинен якнайшвидше з'явитися новий талісман «Динамо». Він повинен відповідати всім смакам динамівських фанів, який їм би пишалися.

Фан-клуб пропонує вам, друзі, скоріше взятися за роботу. Коли вболівальники вибирали перший талісман на адресу редакції газети «Вечірній Київ» надійшло 488 робіт, авторами яких були не тільки кияни. Малювали талісман люди різних віків і професій, закохані у футбол. Журі обрало бобра. Хто прийде йому на зміну - залежить від вас, від вашої фантазії, уяви, ваших рук. Якщо не все вийде, ваші ескізи допрацюють професійні художники, але авторство залишиться за вами.

Головна умова, щоб талісман, а це не обов'язково звірятко, ним може стати стилізований чоловічок, був оригінальний і завжди приносив «Динамо» і його прихильникам удачу.

З 19-го березня по 31-го травня чекаємо плоди вашої фантазії за адресою Київ, вул. Грушевського, 3. Свої роботи ви можете також надсилати на електронну адресу dynamo-fan@ukr.net. Придумайте і ім'я талісману. Кожна робота буде гідно оцінена журі та братиме участь у спеціальній виставці робіт динамівських талісманів. І один з вас увійде в історію динамівського клубу. Так що, друзі, приємної роботи. Ми віримо в вас!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер