Нові зірки обов'язково ще з'являться

Нові зірки обов'язково ще з'являться

- Яка ваша думка про нинішній стан справ у «Динамо»?

- Я вважаю, все проходить нормально. Прийшов новий тренерський штаб, і зараз поступово все буде налагоджуватися. Просто потрібно набратися терпіннят та віри, й усе буде добре. Керівництво зробить якісь корективи. Прийдуть нові гравці, хтось, можливо, піде. Я вірю в швидкий успіх, і з надією чекаю, коли стануться зміни на краще. Позитивні результати обов'язково прийдуть.

- Як ви вважаєте, певна криза у грі є невід’ємною складовою перебудови команди під нову концепцію гри?

- Звичайно! Із приходом будь-якого нового тренера в команді відбуваються зміни. Зазвичай під нового тренера приходять нові гравці, й я думаю, що в найближчому майбутньому команда ще поповниться новими виконавцями. Особливо хочеться побачити двох-трьох хороших нападників. Адже напад – це те, чим завжди славилося київське «Динамо». У нас три володарі «золотого м'яча», й усі вони – форварди: Блохін, Бєланов, Шевченко. Я вже не кажу про інших класних нападників в історії «Динамо» – Онищенко, Хмельницький, Пузач, і цей список можна продовжувати. Нові зірки обов'язково ще з'являться, я не повірю, що в Україні зникли нападники. Київське «Динамо» залишається тим київським «Динамо», яким воно завжди було.

- Зараз багато говорять про те, що команда повертається до так званого «динамівського» стилю тих славних часів, коли ще ви грали за «Динамо». Ви бачите в нинішній грі «Динамо» повернення до тих динамівських традицій?

- Так, це ви правильно відзначили, тому що поступово з приходом нових тренерів про ті традиції почали забувати. Тепер же команда повертається до тих традицій. Гра «Динамо» завжди особливо відзначалася фізичною підготовкою – це обов’язково, атакуючим стилем, пресингом та звичайно боротьбою, самовіддачею. Динамівські команди різних часів завжди були, як кажуть, командами «поту та крові». І я вірю, що всі ці складові динамівської гри незабаром повернуться.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер