Новорічні ярмарки з «Динамо» (Київ)!

Новорічні ярмарки з «Динамо» (Київ)!

У цьому році новорічні ярмарки пройдуть ледь не в кожному районі столиці, а центром тяжіння уваги киян та гостей міста стануть дві центральні: Platforma Village та Олімпійське містечко. В обох із них ФК «Динамо» (Київ) візьме безпосередню участь, представивши разом із традиційним набором атрибутики (сувеніри, аксесуари, одяг, поліграфія) спеціально випущений новорічний асортимент (сувеніри, чашки, іграшки).

Platforma Village

Час проведення: з 19 грудня до 10 січня. Адреса: м.Київ, Біломорська, 1 (на території парковки «Даринок»).

Місце для теплих зустрічей у колі старих добрих друзів та приємного проведення часу разом із родиною. Чудова можливість потрапити до різдвяного тірольского містечка, в якому продумана кожна дрібниця - оформлення, щоденна розважальна програма, інтерактивне дитяче шоу «Музей казок» та, звичайно ж, каток! Діти зможуть пограти з героями з улюблених фільмів та казок, узяти участь у майстер-класах та відсвяткувати День святого Миколая. Дорослі із задоволенням проведуть час у новорічному шале Apres Ski з гарячими напоями та смачною їжею. Platforma Village стане місцем, де бажання зробити близьким людям приємне втіляться в реальність, - цьому посприяє Christmas Urban Market. Саме тут можна стати власником новорічного асортименту динамівської атрибутики та іншої оригінальної продукції від найкращого клубу України!

Олімпійське містечко

Час проведення: з 19 грудня до кінця січня. Адреса: м.Київ, Троїцька площа (біля ст.метро «Олімпійська»).

Справжній новорічний ярмарок з усіма можливими зимовими розвагами на будь-який смак та вік заблискає біля легендарного НСК «Олімпійський», на якому «Динамо» завойовувало свої найгучніші перемоги. Родзинкою ярмарку стане величезний льодовий каток під відкритим небом, з аніматорами та майстер-класами, дитячою хокейною академією та вечірнім диско на льоду. Гостей зустрічає величезна новорічна ялинка, миготлива міріадами вогнів, лунапарк атракціонів, а для найактивніших щоденна дитяча розважальна програма з безліччю конкурсів та призів. І, звичайно ж, яке свято без улюбленого футбольного клубу! До традиційно стильного та патріотичного асортименту продукції від «Динамо» (Київ), цього разу додався широкий новорічний асортимент!

Дорогі кияни та гості нашого міста! Чекаємо вас на новорічних заходах Platforma Village та Олімпійське містечко. Не пропустіть можливість порадувати себе та близьких новорічними дивами та святковим настроєм, у компанії з ФК «Динамо» (Київ).

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер