Важлива інвестиція у майбутнє: почалася капітальна реконструкція трав'яного поля НТБ «Нивки»

Важлива інвестиція у майбутнє: почалася капітальна реконструкція трав'яного поля НТБ «Нивки»

Щорічно з її стін випускаються перспективні футболісти, найкращі з яких згодом «доростають» до першої команди клубу «Динамо», примножуючи його славу.

Незважаючи на всі складнощі сьогодення, ДЮФШ «Динамо» продовжує перебувати на повному забезпеченні клубу, її вихованці регулярно тренуються, виїжджають на українські та зарубіжні турніри, забезпечені транспортом, харчуванням, якісною спортивною екіпіровкою та багатьом іншим, що необхідно дітям для прогресу у футбольному ремеслі.

Думаючи про майбутнє, президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс продовжує розвивати інфраструктуру дитячо-юнацької школи. У квітні почалася капітальна реконструкція трав'яного поля НТБ «Нивки», на якому проводять тренування та ігри учні старших вікових груп. Старе поле довгі роки вірою та правдою служило динамівським юнакам, а незабаром на його місці буде новий трав'яний газон найкращої якості.

Директор ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко зазначив важливість наявності у структурі школи першокласного трав'яного поля: «Першу частину робіт уже виконано і її видно кожному з нас – знято трав'яне покриття та верхній шар ґрунту. 40 років це поле слугувало не одному поколінню динамівців, повністю вичерпавши свій ресурс. Ми як могли підтримували його в робочому стані, проводили всі необхідні роботи з догляду, але зараз керівництво клубу прийняло єдине правильне рішення – повністю замінити газон, усю «подушку» під ним, зробити автоматичний полив...

Велика подяка за це президенту клубу Ігорю Михайловичу Суркісу, який у такий непростий час знайшов можливість виділити кошти на капітальні роботи. Це поле нам дуже потрібне, адже на ньому тренуються та проводять домашні матчі в ДЮФЛУ старші академічні групи. Нове поле дозволить якісніше проводити навчальний процес, а нашим вихованцям вдосконалювати футбольну майстерність».

Те, що якість нового поля буде відповідати найвищим критеріям, підтверджує вибір субпідрядника. ТОВ «Іс-буд» має великий досвід роботи з футбольними полями, раніше плідно співпрацюючи з ФК «Динамо» (Київ) по полях на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського та НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі.

Керівник компанії Дмитро Ромащенко більш детально зупинився на виконаних роботах: «До виконання поставлених клубом завдань наша компанія приступила 4-го квітня. На даний момент знято верхній шар ґрунту, підготовлено котлован під «конверт» поля. У найближчих планах – дренажна система, «подушка» поля, встановлення системи зрошення.

Поверх усього цього буде покладено ґрунтосуміш, на яку й буде посіяно траву. Що стосується термінів, на роботи до посіву трави нам необхідний місяць. Після цього ще близько двох-трьох місяців буде потрібно траві, щоб вона зійшла та вкоренилася. Витримавши ці терміни, поле буде повністю готове».

* фото В.Раснер, А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер