Мілош Нінкович: «Відпочивав у Саблича, на Адріатиці»

Мілош Нінкович: «Відпочивав у Саблича, на Адріатиці»

Сьогодні футболісти «Динамо» зібрались на клубній базі після літньої відпустки і розпочали підготовку до нового сезону. По завершенні першого тренування кореспондент www.fcdynamo.kiev.ua попросив сербського півзахисника «Динамо» Мілоша Нінковича розповісти про враження від «втягуючого» заняття і плани на найближчий час. Але перше питання, звичайно, було про літній відпочинок.

- Десять днів провів у Спліті, на Адріатиці, куди нас із дівчиною запросили друзі – Саблич, Пірич і динамівський тренер Борис. Потім поїхав до Сербії провідати родичів та друзів, яких не бачив півроку. Радий, що з усіма вдалось побачитись, поспілкуватись і добре провести час. Загалом, гадаю, відпустку я провів краще, аніж інші футболісти (сміється).

- Сьогодні ви провели перше тренування. Які враження?

- Перше заняття після відпустки було важким. Але що робити, відпочинок закінчився, тепер потрібно готуватись до чемпіонату України і кваліфікації Ліги чемпіонів. Хлопці серйозно налаштовані, це було видно навіть після сьогоднішнього тренування. Усі вийшли з відпустки в хорошій формі, ні в кого зайвої ваги. Думаю, ми підготуємось добре.

- Які слова сказав Юрій Сьомін перед виходом на поле?

- Окрім Юрія Павловича на занятті був присутній президент клубу Ігор Суркіс. У першу чергу, вони разом привітали нас із початком тренувального процесу і сказали, що головним завданням, яке ставиться перед нами – потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів. Ми знаємо, що буде важко, адже в кваліфікації нам можуть випасти дуже серйозні суперники. Приміром, «Ювентус», або «Барселона». Тому зараз важливо добре попрацювати, аби як слід підготуватись до цих ігор. Якщо нам випаде не дуже сильний суперник, думаю, проблем не виникне. Але, якщо ж хтось із грандів, нам буде важко потрапити в Лігу.

- Чим займались на першому тренуванні? Воно відрізнялось від інших?

- Спочатку були дві пробіжки в хорошому темпі, які тривали 15 хвилин, потім зробили вправи на укріплення м’язів пресу і спини, а закінчилось заняття двосторонкою – два тайми по 15 хвилин.

- І хто переміг?

- Думаю, гра закінчилась унічию (посміхається).

- Ви підтримуєте зв'язок із Мар’яном Марковичем? Коли він повернеться до Києва?

- У травні його викликали в збірну Сербії, яка зіграла три матчі. Тепер він може відпочивати на п’ять днів довше за інших. До Києва Мар’ян повернеться 15 червня.

- Разом із вами тренувався Горан Гавранчич. Встигли з ним поспілкуватись?
- Звичайно. Навіть коли він був у Греції, ми з ним регулярно спілкувались. Горан перебуває у хорошій формі, він останніх півроку досить вдало виступав за ПАОК і, думаю, буде потрібен «Динамо». Це моя особиста думка, я так говорю не через те, що свого часу він мені дуже допоміг. Але питання про його подальшу долю вирішуватиме тренер. Як він скаже, так і буде.

- А сам Горан хоче залишитись у «Динамо»?
- Так. Він говорить, що хоче грати в команді, у якій провів останні вісім років. Його дружина Марина також хоче залишитись у Києві, адже це місто дуже схоже на Белград. Вони почуваються тут наче вдома.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер