Микола МОРОЗЮК: «Динамівські українці ні в чому не поступаються легіонерам»

Микола МОРОЗЮК: «Динамівські українці ні в чому не поступаються легіонерам»

Один із забитих у ворота киян м'ячів записав на свій рахунок екс-динамівець Микола Морозюк, який наразі виступає у складі донецької команди. Після матчу він поділився враженнями від гри в ексклюзивному інтерв'ю з кореспондентом офіційного сайту:

- Перед матчем ми не дивилися на проблеми «Динамо», у нас – свої цілі, тому ми звертали увагу на свою гру. У нас на полі було дуже багато молодих хлопців. Перший тайм ми зіграли не так упевнено, як хотілось би, тому що, повторюся, у складі вийшло багато не дуже досвідчених футболістів. Це була їхня перша гра на такому рівні, та ще й проти такого суперника, як «Динамо». Напевно, вони трохи нервували, помилялися в простих ситуаціях. Але якщо оцінювати гру загалом, вважаю, ми виглядали непогано.

- Тобто, кадрові проблеми мали значний вплив на гру?

- Мені здається, у нас був резервний склад навіть не на половину. Дуже багато хлопців узагалі грали вперше. Але це хороший досвід, вони перевірили себе в матчі із сильним суперником, тренери подивилися їх у справі. Вважаю, можна привітати їх, незважаючи на результат. На мій погляд, хлопці молодці.

- Схоже, те, що рахунок став 3:1 на користь «Динамо», не збентежило вашу команду. Зазвичай у такій ситуації суперники заспокоюються, але «Металург» не збирався миритися з таким станом справ?

- Так, ми одразу ж відіграли один м'яч та зберігали інтригу до самого кінця. Намагалися гнути свою лінію, щось вдавалося, щось ні. Ми дотримуємося свого стилю, хочемо напрацювати певні зв'язки, взаємодію між атакою та обороною. Безперечно, здаватися не збиралися й за рахунку 1:1, й 3:1. Припустилися якихось безглуздих помилок. Але нічого, зробимо висновки, й будемо рухатися далі.

- Олег Блохін в останніх матчах став більше довіряти молодим українцям – Сидорчуку, Макаренку. З останнім ви грали на одному фланзі, які залишилися враження?

- Хороші, перспективні хлопці, найголовніше  щоб тренер їм довіряв. Я гадаю, у них усе складеться якнайкраще, вони здатні створити серйозну конкуренцію легіонерам, які грають у «Динамо». Не бачив, щоб іноземці в чомусь були кращими за Макаренка та Сидорчука. Можливо, їм трохи не вистачає ігрової практики, але помітно, що вони ні в чому не поступаються легіонерам.

- Незабаром ви знову приїдете до Києва грати з «Динамо» вже в рамках чемпіонату України...

- Так, сподіваюся, результат уже буде зовсім іншим.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер