Ніко КРАНЧАР: «Уперше за два роки проходжу повноцінну підготовку»

Ніко КРАНЧАР: «Уперше за два роки проходжу повноцінну підготовку»

- Якщо чесно, то останні півтора, два роки все йшло не так, як хотілося би. У мене виникали різні проблеми, постійно турбували травми. Нарешті, цього року я реально проходжу повноцінну підготовку. Я працюю з повною віддачею та з хорошим настроєм. Все це дозволило мені повернути втрачену впевненість. Крім того, приємно відчувати себе здоровим, що надає додаткове бажання працювати на тренуваннях з усіх сил.

Ніко, який на високому рівні зіграв товариський матч проти збірної Південної Кореї, відзначив, перш за все, у складі «картатих» гравців із хорватського чемпіонату.

- Ми справді провели хорошу гру (перемога 4:0 – прим.ред.). Команда виглядала як єдине ціле, що дозволило показати збалансований футбол. Ми грали легко, домінуючи протягом усієї зустрічі.

Наступна гра за збірну для Кранчара та його товаришів буде особливою...

- Що б хто не казав, а відбірковий матч чемпіонату світу з Сербією не буде пересічним у будь-якому випадку. «Максимір» буде забитим, і сама атмосфера на стадіоні буде сприяти тому, щоб ми змогли показати хорошу гру. Немає жодного гравця в національній команді, який би не прагнув потрапити до стартового складу на цю зустріч! Але хто вийде з перших хвилин на поле, вирішить лише головний тренер Ігор Штимац.

Але спочатку Ніко налаштовується на дуже важливу для нього та його клубу гру в Лізі Європи.

- Після матчу в Лондоні ми відразу ж із Огнєном Вукоєвичем повернулися до іспанської Марбельї до розташування київського «Динамо». Звідти ми вирушимо до Києва на матч проти французького «Бордо», а потім продовжимо підготовку до весняної частини сезону. Настрій у нас хороший, що має принести нам успіх.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер