Ніко Кранчара орендовано англійському клубу «Куїнз Парк Рейнджерс»

Ніко Кранчара орендовано англійському клубу «Куїнз Парк Рейнджерс»

Влітку 2012 року Ніко переїхав до Києва з Лондона після виступів за місцевий «Тоттенхем Хотспурс». «Я мав кілька варіантів, але віддав перевагу «Динамо», тому що це дуже цікавий проект».

14 липня він уперше вийшов на поле в динамівській футболці у матчі проти донецького «Металурга» (1:0) та зрозумів, що таке українська Прем'єр-ліга. «У чемпіонаті України рівень достатньо високий і загалом відповідає моїм очікуванням».

Кранчар найбільш упевнено виглядав на позиції атакуючого півзахисника та провів поки свій найкращий за багатьма оцінками матч за «біло-синіх» 14 вересня 2012 року проти «Карпат» (3:1), забивши на НСК «Олімпійський» два голи у ворота львів'ян. Саме після цієї зустрічі він відчув себе справжнім київським динамівцем. «Мені потрібно було адаптуватися в новій команді, потоваришувати з партнерами, знайти взаєморозуміння на футбольному полі».

На жаль, стара проблема із запаленням щиколоток дала про себе знати в листопаді того ж року, залишивши Ніко поза грою аж до зимового антракту.

Пройшовши зимові збори, Кранчар знову налаштувався на боротьбу за місце в динамівській основі, але його знову спіткала травма 22 березня 2013 року в матчі за збірну Хорватії. «Дуже невчасно отримав травму. Важко було за такий короткий термін знову набрати хорошу форму. Найголовніше, що я знову почав грати, відчув на полі впевненість...»

Відновився Ніко лише в травні, ближче до завершення першого для нього чемпіонату України.

Влітку, занурившись із великими надіями до тренувальної роботи, він знову був сповнений бажання принести максимальну користь «Динамо», але 16 липня на тренуванні під час удару по м'ячу отримав травму, подолання наслідків якої розтягнулося на цілий місяць.

Востаннє в біло-синій футболці Кранчар вийшов 31 серпня в матчі чемпіонату U-21 проти «Дніпра» (4:2), провівши на полі 62 хвилини та отримавши на 37-й хвилині попередження.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер