Незабутній урок для майбутніх випускників

Незабутній урок для майбутніх випускників

Разом із гравцями першої команди у спільному занятті взяли участь підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка – футболісти «Динамо» U-17.

Для гравців 2001 року народження цей досвід став унікальним, адже вони вперше у своєму житті тренувалися під керівництвом тренерського штабу першої команди – Олександра Хацкевича, Олега Лужного, Максима Шацьких, Михайла Михайлова. А розминку об’єднаної команди проводив Віталій Кулиба.

Більше того, за тренуванням уважно спостерігали справжні легенди клубу – Володимир Безсонов, Олексій Михайличенко, Вадим Євтушенко, які прагнули розгледіти серед талановитої динамівської молоді справжні діаманти. Звісно, така подія не могла відбутися без директора ДЮФШ «Динамо» Олександра Іщенка.

Спершу юні футболісти почувалися трохи скуто через таку підвищену увагу та поруч із такими досвідченими гравцями, як Микола Морозюк, Александар Пантич, Олег Гусєв. Останній, напевно, взагалі є кумиром для багатьох із них.

Але коли справа дійшла до ігрових вправ, хлопці відчули себе більш розкуто та зосередилися на роботі.

Це тренування було відкритим як для представників ЗМІ, так і для вболівальників. Незважаючи на дощову погоду, низьку температуру повітря та відсутність переважної більшості гравців основної обойми, найвідданіші вболівальники не знехтували нагодою бути присутніми на тренуванні.

Ті, хто прийшли, не пошкодували, адже багатьом дісталися подарунки від клубу, які розіграв серед присутніх Олександр Липенко. Завдяки бадьорому музичному супроводу все тренування пройшло у позитивній атмосфері та супроводжувалося посмішками як на обличчях уболівальників, так і тренерів та футболістів. Після завершення заняття всі охочі отримали автографи та спільні фото з гравцями та тренерами.

 «Упевнений, що для наших юних футболістів, майбутніх випускників така подія запам’ятається надовго» - поділився враженнями після тренування Олександр Хацкевич.

У п’ятницю перша команда проведе на НТБ «Динамо» спільне тренування з молодіжним складом. Саме ця об’єднана команда у суботу на стадіоні «Динамо» проведе тренувальний спаринг із донецьким «Олімпіком». Початок зустрічі – о 13:00. 

*фото В. Тимченко

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер