На базі в Конча-Заспа нові тренажери

На базі в Конча-Заспа нові тренажери

Із приходом до «Динамо» італійського спеціаліста Вінченцо Пінколіні фізична підготовка і реабілітація гравців повинна вийти на якісно новий рівень.

Цьому сприятимуть нові тренажери компанії Technogym – світового лідера з виробництва професіонального силового і кардіотренажерного обладнання. Найближчим часом доставлені з Італії тренажери будуть встановлені на базі в Конча-Заспа. Загальна вартість придбаного обладнання становить 141.000 євро.

«Про необхідність наявності в тренажерному залі найсучаснішого обладнання я говорив ще минулої осені, після приходу до «Динамо», - розповів генеральний директор клубу Резо Чохонолідзе. – З його допомогою спеціалісти з фізпідготовки зможуть складати і виконувати спеціальні програми для кожного гравця і для команди загалом. В оновленому тренажерному залі, розміщеному в головному корпусі бази в Конча-Заспа, окрім гравців першої команди займатимуться футболісти з дублюючого складу і «Динамо-2». А попередні тренажери ще послужать хлопцям із дитячої школи та Академії»

Слід зауважити, що Technogym є офіційним постачальником обладнання для Олімпійських і Параолімпійських ігор в Сіднеї (2000), Афінах (2004), зимових ігор в Турині та літних ігор-2008 і Пекіні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер