Несмачний готується до гри в Охтирці

Несмачний готується до гри в Охтирці

Відразу після фінального матчу Кубка України в Донецьку динамівська делегація вилетіла до Києва. Враховуючи щільний ігровий графік, часу для цілеспрямованої підготовки до матчу з «Нафтовик-Укнафта» усього-нічого. У четвер вранці команда зібралась на базі в Конча-Заспа, де футболісти, які грали днем раніше, пройшли відновлювальні процедури.

Решта гравців – ті, що не потрапили в заявку, або провели на полі мало часу, тренувались. До загальної групи повернувся Андрій Несмачний. Захисник отримав травму 5 квітня в матчі чемпіонату з донецьким «Металургом», через яку був змушений пропустити наступні дві гри. Таким чином, на фініші сезону в розпорядженні Юрія Сьоміна прибуло одним досвідченим гравцем.

З дня на день повинні приступити до повноцінних тренувань півзахисник Айїла Юссуф та кращий бомбардир команди в нинішньому сезоні Ісмаель Бангура. Поки ж представники Чорного континенту бігають навколо поля, сумними очима поглядаючи на партнерів на тренуванні. Не такі райдужні справи в Папе Діакате і Олега Допілки. Захисники проходять курс відновлення і сподіваються допомогти команді на фініші сезону.

Із п’ятниці по неділю матчі в своїх лігах зіграють «Динамо-2», «Динамо» (дубль) і головна клубна команда - «Динамо».

У п’ятницю, 18 квітня, в турнірі першої ліги «Динамо-2» в Алчевську зустрінеться зі «Сталлю». Початок матчу о 17.00.

Днем пізніше, у суботу, о 14.00 в Краснополі (Сумська область) розпочнеться зустріч дублюючих складів «Нафтовик-Укрнафта» і складів.

У неділю в Охтирці відбудеться головний матч уїк-енду. Зустріч «Нафтовик-Укнафта» - «Динамо» пройде на стадіоні «Нафтовик». Початок о 16.00. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на Першому національному, за он-лайн трансляцією слідкуйте на www.fcdynamo.kiev.ua.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер