»Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо»: реванш за осінь

»Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо»: реванш за осінь

Восени минулого року «Нафтовик-Укрнафта» здобув, мабуть, найгучнішу перемогу за час існування колективу. У Києві команда з Охтирки виграла в «Динамо» 1:0. Гостьові успіхи аутсайдерів над лідерами і раніше мали місце в нашому чемпіонаті. А перемога футболістів із Сумської області стала гідною відповіддю скептикам, які на початку 90-х не упускали нагоди поглузувати з перспектив провінційних клубів, що водну мить підвисились із однієї з груп другої ліги першості СРСР до вищої ліги чемпіонату України.

Заслужено отримавши в нинішньому сезону звання «грози авторитетів», охтирський клуб продовжує перебувати на грані вильоту і кожне набране очко у решта п’яти матчах може стати рятівним. Втрачати дорогоцінні фінішні очки, відмовляючись таким чином від чемпіонської гонки, немає наміру і «Динамо».

У розпалі чемпіонату Юрію Сьоміну не просто вносити зміни в гру команди. Часу для цього практично не залишається. Після зустрічі з донецьким «Металургом», яка відбулась в середу, гравці провели відновлювальні процедури, тренування, і знову в бій…

Поки Юрію Сьоміну вдається вирішувати проблему великої кількості травмованих. Впевнено ввійшли в гру Віталій Мандзюк, Мар’ян Маркович і Бадр Ель Каддурі. До слова, керівництво клубу зараз повинно було б потирати руки, що в зимову виставлені на трансфер у перерву серб і марокканець залишились у команді. У критичний момент – травмувались Допілка і Несмачний – їх допомога виявилась дуже доречною. Зараз здоров’я Андрія пішло на поправку і останні тренування він провів у загальній групі. Конкуренція за лівий фланг захисту посилюється: окрім Несмачного і Ель Каддурі гарну форму набрав Романчук, який через травму пропустив зимові збори.

Продовжуючи тему травмованих, близькі до завершення відновлення Юссуф і Бангура. Участь африканців у недільному матчі під питанням, але до наступної гри тренери розраховують на них. Ідуть на поправку справи в оптиміста Папе Діакате. Болі в плечі позаду і в п’ятницю сенегалець нарівні з усіма готувався до матчу.

Матч першого кола чемпіонату України 2007/08

«Динамо» - «Нафтовик-Укрнафта» - 0:1 (0:1)
29 вересня 2007 року. Київ, стадіон "Динамо" ім. В. Лобановського
Арбітри: І. Подушкин - головний; О. Плужник, В. Сусло - асистенти (усі Харків);
Динамо: Рибка, Федорів, Родріго (Ващук, 54), Федоров, Маркович, Мілько, Нінкович, Ребров (Ель Каддурі, 46), Ротань (Мілевський, 46), Гусєв, Лисенко
Нафтовик-Укрнафта: Куслій, Монахов, Птачик, Сердюк, Куценко, Нефедов, Іванов, Зайчук, Кретов (Снитко, 75), Шептицький (Товкацький, 68; Олефір 90), Гігіадзе
Гол: Шептицький (30)
Попереджені: Нінкович (77) - Птачик (27), Кретов (32), Сердюк (38), Куценко (79)
На 38-й хвилині Ребров не реалізував пенальті (вище воріт) 
 

Зустріч «Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо» відбудеться 20 квітня в Охтирці на стадіоні «Нафтовик». Початок о 16.00.Пряму трансляцію поєдинку дивіться на Першому національному, за за он-лайн трансляцією слідкуйте на www.fcdynamo.kiev.ua.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер