«Наше майбутнє»: «Динамо» U10 - у четвірці найкращих команд турніру

«Наше майбутнє»: «Динамо» U10 - у четвірці найкращих команд турніру

Позаду - три дні напружених поєдинків, які за накалом, напругою, емоціями мало в чому поступаються матчам дорослих команд. Організаторам турніру вдалося створити атмосферу великої спортивної події, тому кожна команда викладається на максимум, намагається проявити себе якнайкраще.

Одночасно у критому Футбольному манежі Мінська проводиться кілька матчів, кожен із них на чверті великого поля, у форматі 7 на 7 (6 польових і воротар). Матчі тривають по 30 хвилин (2 тайми по 15), за один день турніру кожна команда проводить по два або три матчі.

Посівши перше місце у групі, київське “Динамо” на шляху до півфіналу опинилося в міні-групі з трьох команд.

У першому матчі цієї групи “біло-сині” впевнено переграли бєлгородський “Парус”. Відносна інтрига трималася в першій 15-хвилинці, суперники відповіли одним голом на три м’ячі “біло-синіх”. Після перерви динамівці продовжили демонструвати свій клас та високу якість гри, довівши перевагу до чотирьох м’ячів.

Суперники “Динамо” в очному поєдинку розійшлися миром, тож для того, аби посісти перше місце в групі та вийти до четвірки найкращих команд на турнірі, команді Юрія Ястребінського було достатньо нічиєї у грі з мінськими “Горожанами”. У цьому матчі вирішувалось, яка з команд потрапить до півфіналів топ-четвірки, а яка боротиметься лише за 5-8 місця.

Поєдинок дійсно вийшов дуже напруженим. Динамівці відкрили рахунок лише на 11 хвилині гри. Проте, секундна стрілка ще не зробила одного оберту, як “Горожани” поля організували гол у відповідь.

За три хвилини до завершення гри команда з Мінська несподівано вийшла вперед - після навісу зі штрафного зі своєї половини поля та удару в дотик упритул. На щастя, динамівці за хвилину зрівняли рахунок, і також після стандартного положення, проте прямим ударом зі штрафного.

2:2 - цей результат дозволив “Динамо” вийти до півфіналу, де наша команда зустрінеться з “Ростовом”. В іншому півфіналі зіграють “Крилья Совєтов” та БАТЕ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер