Нагородження найкращих спортсменів у КНУКіМ

Нагородження найкращих спортсменів у КНУКіМ

Захід розпочався з традиційного представлення почесних гостей, серед яких були присутні: президент Фан-клубу «Динамо» Київ Сергій Михайленко, Виконавчий директор Футбольної асоціації студентів м. Києва Олександр Кревський, начальник Київського міського відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Сергій Бобровник. Далі відбулася церемонія нагородження команд, які вибороли призові місця на спартакіаді серед гуртожитків КНУКіМ. А нагороди хлопцям вручав Дмитро Макуха – голова спортивно-оздоровчого комплексу та керівник команди «Університет культури». В невеликих перервах між нагородженням глядачі насолоджувались виступами співаків та дівчат-чарлідерів, які безумовно вміють додати яскравих фарб будь-якому урочистому заходу.

Приємним сюрпризом став прихід ректора Київського національного університету культури та мистецтв Михайла Поплавського, який привітав спортсменів та побажав їм міцного здоров’я та реалізації їхніх спортивних амбіцій. Також Михайло Михайлович розказав про свою любов до спорту, про те як і сам грав у футбол: «Я завжди грав на позиції правого нападаючого і мав свій коронний удар в дальній кут воріт».

Після слів привітання від ректора, справа перейшла до найбільш очікуваної частини свята – нагородження команди «Університет культури», яка, нагадаємо, виборола срібні нагороди Першості м. Києва з футболу серед студентських команд ВНЗ та здобула право в наступному сезоні грати у Вищій лізі ФАСК. Нагороди гравцям вручали почесні гості.

Першим привітав гравців Президент Фан-клубу «Динамо» Київ Сергій Михайленко, який подякував організаторам цього свята, студентам, їхнім викладачам за любов до спорту та жагу до перемог, а також пообіцяв команді КНУКіМ влаштувати товариський матч між ними та «Динамо» Київ U-21, що дозволить хлопцям проявити себе та задати високий рівень підготовки до наступного сезону у Вищій лізі м. Києва серед студентських команд ВНЗ.

Бажаємо студентам гарних канікул та чекаємо зустрічі на футбольних полях!

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер