На стадіоні «Динамо» вшанували лауреатів Ліги дворового футболу

На стадіоні «Динамо» вшанували лауреатів Ліги дворового футболу

Серед запрошених гостей були легендарний гравець «Динамо» Володимир Мунтян, президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту м. Києва Олексій Трофімов та президент Молодіжної Федерації дворового футболу «Футбол у кожен двір» Олександр Онищенко. Ведучим заходу був заслужений журналіст України Олександр Ліпенко, який до того ж розіграв кілька призів серед найкращих знавців історії «Динамо».

- Мені дуже приємно, що ви займаєтеся футболом. Найголовніше, що він об’єднує хлопців. Коли ви виходите на футбольний майданчик, нехай і невеликих розмірів, ви робите одну справу – хочете забити гол, обіграти суперника тощо. Комусь вдається, комусь – ні, але футбол без помилок не буває. Навіть у головної команди «Динамо» не все завжди складається добре, але сподіваємося, що в найближчих матчах із «Дніпром» та «Манчестер Сіті» динамівці покажуть гідну гру та досягнуть позитивного результату, – звернувся з напутнім словом до присутніх Володимир Мунтян.

Сергій Михайленко серед іншого розповів про один із призів, який чекає на цьогорічного переможця Ліги дворового футболу: «Як я обіцяв раніше, переможець Ліги дворового футболу зіграє товариську зустріч із динамівцями – тільки потрібно мені нагадати про це, коли прийде час. А Володимир Федорович допоможе з організацією матчу з ветеранами нашого клубу (посміхається)».

- Вітаю вас, адже ви вже у грі. Багато хлопців грають у футбол, але не всі з них досягають якихось висот. Ви вже красені, тому що у вас є стрижень переможців. Як би не склалося ваше подальше життя, завдяки футболу та друзям, які оточують вас, ви самореалізуєтеся. Як людина, яка опікується спортом у нашому місті, дякую вам за це й бажаю лише успіхів у майбутньому, – не залишився осторонь й Олексій Трофімов, сказавши кілька приємних слів хлопцям, які зібралися в конференц-залі.

Після вітальних слів від присутніх у президіумі заслужену нагороду отримав Богдан Терлецький, чемпіон із кіберспорту, а також активісти проекту «Футбол у кожен двір» Євген Омельчук, Кирило Ішутін та Григорій Копил.

Далі прийшла черга нагородження переможців та призерів минулого сезону.

У молодшій категорії, 13-14-річних футболістів, місця розподілилися наступним чином: 1. «Янг Бойз» (Оболонський район), 2. «Локос» (Шевченківський район), 3. «Штурм» (Солом’янський район). Володарем Кубка стала команда «Локос» (Шевченківський район), а найкращим гравцем – Владислав Максюта («Ювентус» Шевченківський район).

Серед 15-16-річних гравців трійку призерів склали: 1. «Нивки» (Шевченківський район), 2. «Байєр» (Оболонський район), 3. «Троя» (Оболонський район). «Нивки» зробили «золотий дубль», вигравши й Кубок у своєму віці. Найкращим гравцем став Назар Іщенко («Байєр» Оболонський район).

У старшій категорії, 18-річних та старших, перші місця посіли: 1. «Десна» (Оболонський район), 2. «Олімпік» (Шевченківський район), 3. «Пауер» (Оболонський район). Найкращим гравцем у цій категорії став Дмитро Залуцький («Десна» Оболонський район).

Нагородивши лауреатів минулого сезону, відбулося урочисте відкриття нового, в рамках якого відбулося жеребкування Кубка.

Наводимо до вашої уваги пари, які утворилися з легкої руки Володимира Мунтяна, Сергія Михайленка та Олексія Трофімова.

Категорія 13-14 років: «Ювентус» – «Янг Бойз», «Гелексі» – «Старз», ФК «Радужний» – «Ізумруд», «Локос» – «Прогрес»;

Категорія 15-16 років: «Нивки» – «Старз», «Нова» – «Реал Мадрид», «Троя» – «Олімп».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Тимченко

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер