На стадіоні «Динамо» визначився переможець Кубку ХФЛ (+ ВІДЕО)

На стадіоні «Динамо» визначився переможець Кубку ХФЛ (+ ВІДЕО)

У змаганнях брали участь 32 аматорських команди, з яких дві найкращі – «Інтер» та «Київ-Інфо» зійшлися у фіналі та визначили володаря почесного трофею. Нагороджуючи лауреатів минулорічної Християнської футбольної ліги, президент «Динамо» Ігор Суркіс пообіцяв, що фінал пройде на динамівському стадіоні на безоплатній основі і дотримався обіцянки. Це було досить символічно, адже на подію зібралися кияни, для яких «Динамо» – головна команда нашого міста. Для багатьох було щастям пограти на цьому полі.

У глядачів, яких на трибунах зібралося досить багато, залишилося чудове враження від стадіону, змагань, їхньої організації та чудової погоди. Словом, у суботу було усе, що потрібно, для вдалого проведення фінального матчу на найвищому рівні.

Долю фінального поєдинку вирішив єдиний м’яч, забитий зі штрафного в середині першого тайму.

Автор переможного голу – Антон Приходько – випускник динамівської академії, колишній гравець молодіжної і першолігової команд «Динамо». За станом здоров’я він був змушений закінчити професійну кар’єру, а нині працює тренером в одній з дитячих шкіл і виступає за «Інтер» на аматорському рівні. Повернути інтригу міг Тарас Швець наприкынці другого тайму, та його удар прийшовся вище воріт.

Тож, завдяки серйозному настрою, підтримці дітей та батьків перемогу святкував «Інтер», а сам захід подарував багато позитивних емоцій усім його учасникам.

Світлана Полякова

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер