На стадіон «Динамо» завітали переможці Кубка Леоніда Буряка

На стадіон «Динамо» завітали переможці Кубка Леоніда Буряка

У гості до динамівців завітали переможці щорічного дитячо-юнацького турніру – Кубка Леоніда Буряка.

11-го і 12-го серпня на полі одеського стадіону «Спартак» пройшов шостий за рахунком турнір серед 13-річних футбольних надій на Кубок легендарного гравця, колишнього футболіста київського «Динамо», заслуженого майстра спорту Леоніда Буряка.

У вирішальному матчі турніру перемогу здобули футболісти СДЮШОР «Чорноморець», які в серії пенальті здолали земляків із ДЮФК «Атлетик» (основний час завершився внічию - 0:0), третє ж місце дісталося вихованцям «ДЮСШ-11-Чорноморець».

Окрім кубків, медалей та пам’ятних подарунків, на переможців чекав приємний сюрприз – футболісти, які потрапили до символічної збірної за підсумками турніру, отримали змогу приїхати до Києва та зіграти товариський матч проти своїх однолітків з ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського.

А напередодні матчу вони завітали на стадіон «Динамо», поклали квіти до пам’ятника великому Метру та геніальному тренеру і на власні очі побачили затишну арену зсередини, де колись грали їхні кумири – Шовковський, Шевченко, Ребров та інші динамівці.

Гості прогулялися через знамениту колонаду сходами, якими ходять на матчі вболівальники, до приміщення Фан-клубу.

Там усі були вражені унікальною колекцією фанатських шарфів та ігрових футболок футболістів клубів із усього світу, які колись зустрічалися з «Динамо».

Після цього діти із захопленням попрямували до клубного музею, де екскурсовод розповів гостям про кубки та перемоги команди «Динамо» різних поколінь. Присутні з цікавістю розглядали світлини видатних гравців. Особливої уваги був удостоєний найсвіжіший трофей - Суперкубок України. 

А потім усі зібралися в конференц-залі, де діти з великою радістю відчули себе футболістами та тренерами, неначе на прес-конференції. Після цього делегація вийшла до чаші стадіону. Діти не приховували своєї радості та позитивних емоцій!

На цьому цікавий вечір не закінчився: гості зайняли свої місця на трибунах та із задоволенням спостерігали за матчем команди «Динамо» U-19 у Юнацькій Лізі УЄФА проти болгарського «Септемврі».

Відзначимо, що товариський матч із вихованцями ДЮФШ «Динамо» розпочнеться у четвер о 15.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер