На Полтаву в повному складі!

На Полтаву в повному складі!

У розпорядженні Юрія Сьоміна перебуває 28 виконавців, включаючи збірників, які повернулися в розташування клубу. Вийняток становить Горан Попов, у якого зараз вирішується питання з отриманням робочої візи в Англії.

Тренувальне заняття носило ігровий характер, оскільки основними в цей день були два міні-поєдинки. Спершу на все поле, а потім на 1/2 частину. Юрій Сьомін розділив своїх підопічних на «білих» і «зелених».

Воротарі: Шовковський, Кічак, Коваль, Богуш, Бойко; захисники: Данило Сильва, Бетао, Михалик, Хачеріді, Алмейда, Юссуф, Тайво; півзахисники: Дуду, Гусєв, Гармаш, Рибалка, Богданов, Кранчар, Вукоєвич, Мігель, Нінкович, Аруна ; нападники: Мілевський, Раффаель, Ярмоленко, Мехмеді, Рубен, Ідейє.

«Білі»: Богуш (Коваль), Алмейда, Юссуф, Хачеріді, Рибалка, Нінкович, Кранчар, Богданов, Ярмоленко, Аруна, Гармаш, Мехмеді.

«Зелені»: Шовковський (Бойко), Тайво, Бетао, Михалик, Данило Сильва, Дуду, Вукоєвич, Раффаель, Гусєв, Мілевський, Рубен, Ідейє.

У спарингах не брав участі Мігель Велозу, який в цей час намотував кола навколо поля під керівництвом Вінченцо Пінколіні.

У двох зустрічах переможцями виявлялися «зелені». У першому матчі Дуду точним ударом приніс перемогу своїй команді, а в другому перевага тріумфаторів було ще більш солідною. На голи все того ж Дуду, Ідейє і Рубена «білі» відповіли чудовим ударом Гармаша в дев'ятку зі штрафного.

Сьогодні ввечері команда вирушає до Полтави, де, нагадаємо, вже завтра, 18 серпня, в рамках 6-го туру чемпіонату України проведе матч з «Ворсклою». Початок зустрічі о 19:00.

Після матчу команда повертається до Києва, звідки в неділю вилетить до Німеччини на матч плей-офф Ліги чемпіонів з менхенгладбахською «Борусією».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер