На перегляд до ДЮФШ «Динамо» завітала рекордна кількість охочих

На перегляд до ДЮФШ «Динамо» завітала рекордна кількість охочих

Цього дня тут проводився перегляд та конкурсний набір дітей до груп 2008-2013 років народження для навчання в ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Також цього ж дня відбувся додатковий набір до академічних груп динамівської ДЮФШ (футболісти 2003, 2004, 2005, 2006 та 2007-го років народження).

Перегляд та набір пройшов вдало, до динамівської дитячої бази на Нивках завітало багато дітей різного віку разом із батьками. Охочих пройти тестування та вступити на навчання до динамівської ДЮФШ було як ніколи багато. Лише футболістів чотирьох академічних вікових категорій, а також передакадемічного віку, було близько 150-ти осіб.

Найбільше претендентів було серед гравців 2003-го та 2004-го років народження. Спочатку вони почувалися ніяково та напружено, але після того, як з ними провів загальну та бігову розминки директор школи Олександр Іщенко, настрій покращився, вони відчули натхнення, стали почуватися розкутіше та змогли проявити свої найкращі якості, повністю викладаючись на полі.

Що стосується гравців молодшого віку, їх було приблизно стільки ж, а із Бердичівської ДЮФШ приїхала ціла футбольна команда хлопців 2008-го року народження у повному складі. А загалом діти та юнаки прибували з усієї України та прагнули спробувати свої сили, щоб бути зарахованими до динамівської школи, де, нагадаємо, навчання є безкоштовним.

Серед охочих навчатися у ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського кожного віку було чимало цікавих хлопців, які привернули увагу тренерів та селекціонерів дитячої школи, тож у майбутньому вони матимуть змогу бути в полі зору спеціалістів.

- Ми зупинилися на восьми кандидатурах, троє потраплять до молодших груп, і п’ятеро – до академічних, - додав директор ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко. – Ми вважаємо цей показник дуже високим, адже були часи, коли з додаткового набору ми взагалі нікого не залишали. Але слід зауважити, що цим хлопцям ще належить пройти додатковий перегляд та тестування. Раді, що ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського відома на всю Україну, вона користується попитом серед майбутніх футболістів та їхніх батьків, а інтерес до навчання тут із кожним роком збільшується.

Тим дітям та юнакам, які пройшли стадію відбору, бажаємо успіхів у навчанні і сподіваємося, що вони гідно представлятимуть «Динамо» в різних змаганнях і виростуть у справжніх професіоналів, які з часом поповнять ряди першої команди, а решті – бажаємо успіхів на футбольній ниві, росту та розвитку, щоб спробувати свої сили наступного разу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер