На «Олімпійському» відбувся «Чемпіонат сніговиків»

На «Олімпійському» відбувся «Чемпіонат сніговиків»

Гості заходу, яких зібралося не менше сотні чоловік, ліпили сніговиків різних форм і розмірів, розфарбовували їх і прикрашали всілякими атрибутами, починаючи із шарфів і прапорів різних клубів і закінчуючи вогнегасником і навіть протигазом.

Найбільш активні учасники та автори сніговиків отримали сувенірні подарунки, а потім між усіма присутніми відбулася справжня битва сніжками, де ці самі сніжки, щоб уникнути різних травм і неприємностей, замінили іграшкові м'ячики.

В цілому ж захід пройшов у дуже дружній атмосфері і організатори навіть пообіцяли подумати над тим, чи не зробити «Чемпіонат динамівських сніговиків» щорічним змаганням.

Леся БАШНЯК, PR-директор НСК «Олімпійський»:

- Що наштовхнуло вас на думку провести подібний захід?

- У нас така гарна зима, стільки снігу на НСК випало... От ми і вирішили цим скористатися, щоб влаштувати чемпіонат серед сніговиків. Так багато людей відгукнулося на цю ідею - і Фан-клуб «Динамо», і співробітники НСК «Олімпійського», і школярі, студенти прийшли ліпити сніговиків...

- У зв'язку з цим захід, можливо, стане щорічним?

- У принципі, ідея хороша, можна влаштовувати такі заходи щороку! Всі, хто прийшов, отримали масу задоволення. Добре, коли в житті багато яскравих подій.

- Які ще заходи нинішньої зими відбудуться на НСК «Олімпійський»?

- Ми хочемо дарувати людям радість, тому ми запланували чимало заходів, підготували багато цікавих сюрпризів для киян, гостей міста і, звичайно ж, для вболівальників футбольного клубу «Динамо»!

Наприклад, наприкінці грудня на «Олімпійському» відкривається підземний картинг. Там буде п'ять трас для дорослих і одна для дітей, тож можна буде приходити цілими родинами. Крім того, можна буде помилуватися п'ятиметрової еко-ялинкою. Також наприкінці грудня заплановано відкриття Айс-бару, де все буде зроблено з криги. 29 і 30 грудня на території відбудеться ярмарок хенд-мейд, який називатиметься «Штуки». Там кожен бажаючий зможе взяти участь у майстер-класах, навчитися робити власними руками подарунки. Також наприкінці січня ми влаштуємо льодове містечко.

А ще в «Олімпійському дворику» наприкінці грудня відбудеться конкурс краси серед собак північних порід. Тож ми приготували для вас багато цікавого. Приходьте і переконайтеся, що все найкраще відбувається у нас!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер