На один щасливий день більше в динамівській родині

На один щасливий день більше в динамівській родині

ФК «Динамо» (Київ) вісімнадцятий рік поспіль надає допомогу благодійним організаціям «Родина» та «Квіти Полину». Двічі на рік - напередодні чергової річниці аварії на ЧАЕС та новорічних свят - динамівці зустрічаються з дітьми, даруючи їм незабутні враження свята і пам'ятні подарунки.

Президент клубу Ігор Суркіс, головний тренер команди Олег Блохін, тренер Андрій Баль... Більше сотні юних гостей гучними оплесками вітали добре відомих і улюблених ними футбольних осіб. Ведучий святкового заходу Олександр Липенко вступне слово надав президенту київського «Динамо» Ігору Суркісу:

- Вітаю вас, діти і батьки! Сподіваюся, на цьому святі буде панувати радісна атмосфера. Всім відомо, з якого приводу ми зустрічаємося вже 18 років поспіль, але давайте сьогодні говорити тільки про хороше. Хочу побажати вам міцного здоров'я, адже рік, що минає видався для всіх нас дуже непростим. Хто б міг подумати, що видатний Олег Володимирович Блохін теж може захворіти? Тим не менш, зараз із ним все гаразд. Сподіваюся, що всі майбутні успіхи нашого клубу будуть пов'язані саме з його ім'ям! Тепер у нього буде і ваша підтримка. У цьому я впевнений, адже всі вісімнадцять років нашої дружби ми завжди відчували ваші добрі та чуйні серця. Бажаю здоров'я і добробуту всім вашим рідним і близьким!

Далі слово було надано Олегу Блохіну. Наставник команди, який тільки повернувся з відпустки, перебував у чудовому настрої і буквально заряджав діточок своєю енергією:

- Спорт спортом, а прагматика життя - це тут. Цей рік був важким. Шкода, що я не був присутній на 17-ти попередніх зустрічах, але я дуже радий, що президент ось уже скільки років дарує радість дітям! Сподіваюся, традиція цих зустрічей продовжиться і в наступному році.

Колега Олега Володимировича по тренерському штабу Андрій Баль привітав усіх присутніх з Новим роком, побажав посмішок, радості й хорошого навчання!

Керівники благодійної організації «Батьківщина» Роза Ластовенко і громадської організації дітей-інвалідів Чорнобиля «Квіти Полину» Раїса Денисенко від імені своїх підопічних привітали динамівців Києва з новорічними святами, побажавши в наступаючому році великих перемог і, найголовніше, здоров'я.

Апогеєм заходу стало вручення пам'ятних подарунків - побутової техніки, клубної атрибутики і, звичайно ж, «солодких коробочок». Разом з ними кожен бажаючий міг отримати автограф і сфотографуватися з динамівцями. Але і на цьому сюрпризи не закінчилися.

З наступаючими святами юних глядачів привітали Дід Мороз та Снігуронька, а також актори Київського муніципального академічного театру ляльок на Лівому березі, які представили виставу «Чарівна скрипка». Дивлячись на радісні обличчя дітлахів та їхніх батьків, можна з упевненістю сказати, що в їхньому житті стало як мінімум на один щасливий день більше.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер