На Marbella Cup 2013 стартуємо без збірників

На Marbella Cup 2013 стартуємо без збірників

Розвантажувальним він вийшов і для футболістів «Динамо», які перебувають на підготовчому зборі в іспанській Марбельї.

На наступний день після змістовного спарингу з махачкалинським «Анжі» (2:2) тренерський штаб вирішив не навантажувати своїх підопічних. У розкладі на неділю було передбачене лише одне вечірнє тренування. Втім, їхати до тренувального футбольного центру динамівцям не довелося.

В означений час хлопці в динамівських спортивних костюмах зібралися в холі готелю, після чого в повному складі рушили на прилеглу до готелю набережну. Більшість тепло одяглися, оскільки за вікном вирував шквальний вітер, який буквально збивав із ніг. Але, вийшовши на протилежний бік готелю, до моря, на вітер не було навіть найдрібнішого натяку, що змусило хлопців скинути із себе зайвий одяг. «Іспанія, що тут скажеш!» – посміхаючись, влучно зазначив Андрій Баль.

Група футболістів, які отримали більше за інших ігрового часу у вчорашньому матчі, здійснили прогулянку в легкому темпі, решта же під керівництвом тренера з фізпідготовки здійснили 30-хвилинний крос. Причому, як зізналися футболісти, бігти довелося як по рівній поверхні, так і по піску, що помітно ускладнювало завдання.

Потихеньку починають роз'їжджатися футболісти до своїх національних команд. Першими «відчалили» до своїх збірних Мігель Велозу та Адмір Мехмеді, потім взяли курс на Лондон, де відбудеться матч збірної Хорватії, Огнєн Вукоєвич та Ніко Кранчар. Як уже повідомлялося, їхній співвітчизник Домагой Віда залишиться в розташуванні «Динамо», щоб швидше адаптуватися в новому колективі. У понеділок вранці автобусом до Севільї вирушать динамівські українці.

Нагадаємо, що завтра «Динамо» стартує на Marbella Cup 2013. Перший матч «біло-сині» проведуть із румунським «Оцелул». Поєдинок відбудеться не в Marbella Football Center, як анонсувалося раніше, а на стадіоні містечка Сан-Педро. Таке рішення було прийнято організаторами турніру, щоб не «навантажувати» поля тренувального центру, які за час перебування багатьох команд на підготовчих зборах неабияк зносилися, що в тому числі відзначали й наші футболісти після вчорашнього матчу з «Анжі». Початок залишився незмінним – 17:00 (час указано київський).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер