На Фестивалі футболу в Ченстохові «Динамо» (U-13) впевнено вийшло до півфіналу

На Фестивалі футболу в Ченстохові «Динамо» (U-13) впевнено вийшло до півфіналу

Його організатори запросили на дебютний турнір шість колективів, п’ять із яких представляють польські міста й одна («Динамо» Київ) приїхала з-за кордону. Команди були поділені на дві групи, по три в кожній, і в суботу, 23 червня, розігрувалися по дві путівки від кожного тріо до півфіналу. За регламентом змагань, матчі складалися з двох таймів по 35 хвилин, учасники протягом гри могли робити необмежену кількість замін, у тому числі й зворотніх, тому динамівський тренерський штаб використовував протягом ігор усіх у наявності футболістів.

Підопічні Сергія Журавльова та Євгена Лозинського продемонстрували свій високий клас в обох поєдинках на груповому етапі. У двох поєдинках «біло-сині» забили цілих 26 м’ячів, а єдиному голу, який вдалося забити «AP Reissa», суперники раділи, немов узагалі виграли поєдинок. Утім, незважаючи на впевнені рахунки, у тренерського штабу все одно було багато питань до своїх футболістів, які, напевно, не реалізували ще з кілька десятків моментів.

Найбільше у двох матчах забив Зоренко – у його доробку вісім результативних ударів. Чотири голи на рахунку Педченка, ще три рази засмучував голкіперів суперників Грохольський, у якого, до речі, й багато результативних передач на партнерів.

Фестиваль футболу в Ченстохові

Група «А»

«AP Reissa» – «Заглембе» (Сосновец) – 4:2

«Динамо» – «AP Reissa» – 13:1

Голи: Грохольський (4, 6), Дзень (11, 20), Зоренко (12, 15, 70), Білоконь (18), Григораш (34), Педченко (35, 58), Салач (39), Кузнецов (67) – (43).

«Динамо» – «Заглембе» (Сосновец) – 13:0

Голи: Грохольський (3), Зоренко (10, 16, 31, 35), Гусєв (24), (24, автогол), Кузнецов (40), Григораш (45), Педченко (46, 55), Білоконь (69), Цілик (70).

Таким чином, «біло-сині» посіли у своїй групі перше місце (різниця м’ячів – 26:1!) та у півфіналі зустрінуться з командою «Escola Varsovia», яка посіла у групі «В» друге місце. Іншу півфінальну пару складуть «AP Reissa» та «APMT Polska». Фінал запланований на 14-ту годину за місцевим часом, після якого на команди очікує церемонія закриття турніру.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер